Ova priznata manifestacija, predvodnica svake modne sezone u našoj zemlji, predstavlja najviša modna, stilska i estetska dostignuća Pal Zileri, jedne od vodećih svetskih robnih marki za mušku modu.

Dugogodišnji zvanični partner i generalni sponzor revije Pal Zileri, kompanija “PSP FARMAN”, ponosno predstavlja svoj vodeći projekat u Srbiji – WEST 65, novi stambeno-poslovni kompleks, čija je izgradnja započela na jednoj od najlepših lokacija na Novom Beogradu – uglu ulice Omladinskih brigada i trase unutrašnjeg magistralnog prstena. Komfor, udobnost i raznovrsni sadržaji koji odgovaraju zahtevima i potrebama savremenog načina života, stanovanja i poslovanja biće na raspolaganju budućim stanarima i posetiocima.

U organizaciji kompanije Filinvest, u Beogradu 10. septembra biće predstavljena kolekcija za jesen/zimu 2012/2013. u K.C. Belexpo u 21 čas.

lab p19 Pal Zileri revija kolekcije jesen/zima 2012/2013.

Kolekcija koja će osvojiti sve ljubitelje mode

WEST 65 prostiraće se na 30,316 metara kvadratnih, na kojoj će se nalaziti 11 stambenih objekata sa više od 500 stanova, poslovna kula, trgovinski deo, kao i velike pešačke površine i trg koji će se nalaziti u središtu kompleksa.

lab p35 Pal Zileri revija kolekcije jesen/zima 2012/2013.

Stil pre svega

Specifičnost kompleksa WEST 65 jeste to što će oslikavati duh i atmosferu starog dela grada, a ujedno će biti vrlo moderan, tehnološki napredan, savremenog dizajna i kvaliteta, uz zadovoljenje najviših ekoloških standarda.

Comments