Predstavljamo vam još jednu u nizu nagrada iz Lancôme porodice. Fragrance Foundation dodelio je nagradu najboljeg ženskog mirisa, Fragrance of the Year – Women’s Prestige, Francuske i SAD-a 2020.godine – jedinstvenom parfemu Idôle.

11 1 e1605013993174 Parfem Idôle proglašen je za najbolji ženski miris u 2020. godini

Pre samo godinu dana Lancôme je stvorio Idôle, miris inspirisan savremenom generacijom žena koje osporavaju društvene norme i stvaraju svoja pravila uspeha. Idôle je stvorio novu perspektivu u svetu mirisa, kako svojim neobičnim mirisnim notama, tako i svojim unikatnim dizajnom bočice. Kao najtanja bočica na svetu, neverovatno je lagana i pogodna za svaku priliku, a stvorena je da služi kao stalni podsetnik na beskrajne mogućnosti žena. Upravo iz ovih razloga, popeo se na tron najboljeg ženskog mirisa 2020. godine, u prestižnoj kategoriji.

Lice ovog jedinstvenog mirisa je mlada i perspektivna glumica Zendaya, koja i sama pomera granice mogućnosti žena u savremenom svetu, a nedavno je bila i najmlađa dobitnica Emmy nagrade za glavnu žensku ulogu u poznatoj seriji Euphoria.

9 1 e1605014203265 Parfem Idôle proglašen je za najbolji ženski miris u 2020. godini

Lancôme konstantno pomera priču o uspehu i ponosno stoji iza ovih nagrada.

Comments