Mišel Obama je obasuta pažnjom parfemskih brendova – njena ljubav prema mirisima je poznata. A kada je prilikom posete Londonu u Harrodsu lično odabrala i kupila ne jedan, nego čak tri parfema tada tek lansiranog britanskog brenda Boadicea the Victorious, svi su pohrlili da vide o čemu se radi…

michelle obama Parfemi koje nosi Mišel Obama   sada i kod nas

Ove snažne, kreativne i intenzivne parfemske tvorevine, u bočicama koje asociraju na istoriju i nose tradicionalne keltske motive ugravirane u metalu, naprosto ne ostavljaju ravnodušnim. Oni bude, intrigiraju, stimulišu…

Prva Parfemi koje nosi Mišel Obama   sada i kod nas

Boadicea je brend koji je kreirao Majkl Boadi, nekada slavni frizer stilista koji je radio za “Vogue”, sa modelima poput Kejt Mos, odjednom je zaronio u svet parfema, a izbor prve inspiracije nije došao slučajno: zbog prezimena, drugovi u srednjoj školi ga nisu zvali Boadi, nego Boadicea…

majkl boadi Parfemi koje nosi Mišel Obama   sada i kod nas

Boadi je postao prava medijska ličnost, a njegovi parfemi jako popularni, kada je britanska štampa otkrila da je Kejt Midlton, od svih mogućih parfema, za svoje venčanje izabrala Illuminum White Garden Petals, koji je kreirao Majkl Boadi.

Kate midleton Parfemi koje nosi Mišel Obama   sada i kod nas

Ko je Boadicea? Zašto je tako inspirativna?

Zamislite…

Sto dvadest hiljada ljutih Kelta predvođeno harizmatičnom, snažnom visokom ženom čija crvena kosa vijori dok visoko podiže mač. Taj prizor, ta energija, slomila je duh rimskih legija, a Keltima donelo slavnu pobedu. Nakon čitavog niza pobeda, Rimljani su, konačno, uspeli da zaustave ovu furioznu kraljicu u presudnoj bici u kojoj je Boadicea izgubila 80.000 svojih ratnika, a potom ispila otrov. Njen grob se ne zna, spomenik posvećen kraljici ratnici je podignut u Londonu za vreme kraljice Viktorije, ali legenda je živa i inspirativna.

Boadicea Parfemi koje nosi Mišel Obama   sada i kod nas

Boadicea parfemi su snažni, ekstravagntni, intenzivni, klasični, elegantni, s ponosom predstavljaju britansku tradiciju.

Nijedna Boadicea nije tek još jedan od slatkih vanila i nežnih citrusa. Svaka je drugačija, ali tako upečatljiva i jaka.

Mišel Obama je odabrala tri mirisa, probajte i vi:

Delicate – ples kroz šumu punu zvončića koji zanosno zamirišu kada se zanjišu, uz ružu, jasmin i narcis koji daju harmonično cvetno-zelen miris. Sofisticiran i mek kao osećaj trave na dlanu.

Delicate Parfemi koje nosi Mišel Obama   sada i kod nas

Divine – se otvara iskričavo i svetlucavo poput šampanjca, a onda cvetne i puderaste note preuzimaju igru: ljubičica i jasmin u bazi od sandalovine i mošusa. Božanski miris.

Divine Parfemi koje nosi Mišel Obama   sada i kod nas

Regal – je moćan i zavodljiv, otvara se zelenim notama koje brzo ustupaju mesto indijskim ružama, geranijumu, marokanskom jasminu, šafranu i kedru. U donjim notama je ambra, paučuli i animalne note.

regal Parfemi koje nosi Mišel Obama   sada i kod nas

Boadicea the Victorious parfeme u Srbiji možete nabaviti isključivo u parfimeriji Metropoliten.

posledna Parfemi koje nosi Mišel Obama   sada i kod nas

Parfimerija Metropoliten, ugao Zmaja od Noćaja i Kralja Petra, Beograd. Jedinstven izbor ekskluzivnih parfema i kozmetike. www.metropoliten.rs 

Comments