Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Kamila Morais (Camila Morais) se još jednom našla na ulicama Pariza, ali ovaj put je ponela modele iz kolekcije “Pari Pari”. Modeli su inspirisani tilom, te se na svakom kupaćem kostimu nalazi upravo neki detalj napravljen od ovog materijala. Kolekciju “Pari Pari” čine romantični kupaći kostim, veliki šešir i visoke potpetice. Dominiraju nijanse bele, ljubičaste, roze i klasična crna boja. Koji model se najviše dopada vama?

camilamoraisshebeachwear11pariparicollection1 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011. camilamoraisshebeachwear11pariparicollection2 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011. camilamoraisshebeachwear11pariparicollection3 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011. camilamoraisshebeachwear11pariparicollection4 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011. camilamoraisshebeachwear11pariparicollection5 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011. camilamoraisshebeachwear11pariparicollection6 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011. camilamoraisshebeachwear11pariparicollection7 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011. camilamoraisshebeachwear11pariparicollection8 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011. camilamoraisshebeachwear11pariparicollection9 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011. camilamoraisshebeachwear11pariparicollection10 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011. camilamoraisshebeachwear11pariparicollection11 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011.
Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Editors choice