Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011.

Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011.

Kamila Morais (Camila Morais) se još jednom našla na ulicama Pariza, ali ovaj put je ponela modele iz kolekcije “Pari Pari”. Modeli su inspirisani tilom, te se na svakom kupaćem kostimu nalazi upravo neki detalj napravljen od ovog materijala. Kolekciju “Pari Pari” čine romantični kupaći kostim, veliki šešir i visoke potpetice. Dominiraju nijanse bele, ljubičaste, roze i klasična crna boja. Koji model se najviše dopada vama?

camilamoraisshebeachwear11pariparicollection1 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011. camilamoraisshebeachwear11pariparicollection2 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011. camilamoraisshebeachwear11pariparicollection3 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011. camilamoraisshebeachwear11pariparicollection4 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011. camilamoraisshebeachwear11pariparicollection5 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011. camilamoraisshebeachwear11pariparicollection6 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011. camilamoraisshebeachwear11pariparicollection7 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011. camilamoraisshebeachwear11pariparicollection8 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011. camilamoraisshebeachwear11pariparicollection9 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011. camilamoraisshebeachwear11pariparicollection10 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011. camilamoraisshebeachwear11pariparicollection11 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011.
Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Editors choice