Uvek postoji taj problem pronalaska savršenog autfita. Bilo da ideš na posao ili u večernji izlazak očekuju te sati smišljanja odgovarajuće kombinacije. Ukoliko si to ipak odradila prethodno veče, nastaje problem kako ukombinovati cipele i tašnu. Patike su se još pre par godina polako uvukle u naše svakodnevne kombinacije. Savršeno pristaju uz ravne nogavice pantalona i uz svaki kroj sakoa.

Evo naše liste trenutno najtraženijih patika:

Balenciaga

Cristobal Balenciaga otvorio je svoj prvi butik u San Sebastianu u Španiji, 1919. godine,  i ubrzo je toliko napredovao da se proširio na radnje i u Barseloni, zatim i u Madridu. Njegovo napredovanje je sprečio španski građanski rat. Događaji su ga naterali da zatvori sve svoje ekspoziture i preseli se u Pariz.

Balenciaga je u Avgustu 1937. godine otvorio svoju kuću u Parizu na aveniji George V, a na njegovoj prvoj modnoj reviji predstavljeni su dizajni pod uticajem španske renesanse .Njegov uspeh bio je ogroman, mediji ga predstavljaju kao revolucionara. Potrošači su rizikovali svoju sigurnost da putuju u Evropu tokom Drugog svetskog rata da vide Balenciaga odeću.

Ove sezone  Balenciaga nam donosi čak dva najpopularnija i najtraženija para patika. Za porudžbine postoji velika lista čekanja, što znači da si prava srećnica ako ih imaš.

Model tripple S, ili ga obozavaš ili ih nikad ne bi obula. Prisutan je u više boja i poseduje višeslojnu podlogu.

View this post on Instagram

Men Prefall 18 @johnnydufort @lottavolkova

A post shared by Balenciaga (@balenciaga) on

Comments