Model Speed Trainer

Veoma specifičan model koji je sve popularniji, poznatiji kao patika-čarapa. Ove patike imaju debeli đon i diskretan logo na bočnim stranama patika. Model koji  se najviše nosi  na uske farmerke. Može se potpuno prilagoditi tvom stajlingu, tako da su ti ove Balenciaga patike pravi izbor za svaku kombinaciju.

Louis Vuitton

Monogram LV se pojavljuje na većini artikla ovog brenda, od luksuznih kožnih komada, pa do obuće, satova, nakita, pribora, sunčanih naočara i knjiga. Louis Vuitton je jedna od vodećih svetskih modnih kuća; prodaje svoje proizvode putem samostalnih butika, odeljenja za iznajmljivanje u high-end robnim kućama i preko svoje web stranice.

Louis Vuitton arclight

Ukoliko vam je LV draži od Balenciage opredečićete se pre za ovaj model.

Patike su inspirisane i starinskim košarkaškim izgledom iz 90-ih i futurističkim trendovima. Koristeći mešavinu tehničkih tkanina, ogromnog  gumenog čepa i istaknutog jezika, cilje je bio da se obuhvati bezvremenska priča: cipelu iz prošlosti, u budućnosti. Različite varijante boja zamišljene su da odgovaraju različitim stilovima i vremenima. Crno-crna ili sva bela verzija koja ide sa cvetnim haljinama i pop-verzijama za moderan tvist.

 

Pročitajte još i ovo: 

Pencil suknje su ponovo cool

Tvoj ultimativni vodič kroz trendove za proleće 2018.

Zaboravi na francuski stil: Skandinavske IT devojke preuzimaju modni tron

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

izvor slika : www.instagram.com, www.unsplash.com

Ana Filipović

Comments