Nesumnjivo je da je Emily in Paris prošle godine bila jedna od najvećih hit serija na Netflixu – i u pozitivnom i negativnom smislu. Jednostavna i zabavna, iznela je vrcavost glumice Lily Collins, a gledaocima donela šansu da vole ili mrze najgore karakteristike američke i francuske kulture. Međutim, zapanjujući pejzaži Pariza, simpatični modni trenuci i svojevrsna sentimentalnost – očarali su gledaoce u jeku pandemije korona virusa. Nakon iznenađujuće Emmy nominacije, objavljeno je i nekoliko novih fotografija iz druge sezone Emily in Paris.

Za one koji je još nisu pogledali, serija prati Emily, mladu Amerikanku koja se seli u Pariz da bi radila u modnoj marketing agenciji. Naoružana američkim optimizmom, povremenim nedostatkom takta i potpunim nerazumevanjem francuskog jezika, Emily se na dnevnom nivou sukobljava sa kolegama i specifičnostima francuske kulture. Kad smo je poslednju put videli, spavala je sa komšijom Gabrielom koji je u vezi sa njenom prijateljicom. Balansirajući između Antoinea i Mathieua, Emily konačno uspeva da impresionira i svoju striktnu šeficu Sylvie.


U drugoj sezoni možemo očekivati da će Emily nastaviti da se bori sa kulturom Francuza. I dalje ima još mnogo toga da nauči. Zaglavljena u ljubavnom trouglu sa Gabrielom i Camille, Emily se posvećuje poslu i upoznaje momka koji je ujedno nervira i intrigira. Pored Lily Collins, uloge će reprizirati i Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie), Ashley Park (Mindy), Lucas Bravo (Gabriel), Camille Razat (Camille), Samuel Arnold (Luc), Bruno Gouery (Julien) i William Abadie (Antoine Lambert).

Comments