Nove fotografije prikazuju istu šarenu pop kulturu i kinematografiju koju smo primetili u prvoj sezoni, što je tipično za ostvarenje Darrena Stara (Sex and the City). Ne zaboravimo i da se Emily in Paris zaista snimala u Parizu, pa su kroasani i Ajfelova kula neprestano prisutni. Sigurno nas očekuje još raznih modnih pogodaka i promašaja. Uz ovo, Antoine je od epizodne dobio jednu od regularnih uloga. Iako održava aferu sa Sylvie, Antoine je žestoko flertovao sa Emily, pa je moguće da će joj se još napadnije udvarati. Na novim fotografijama, Emily vidimo sa Gabrielom, ali i sa novim strancem ispred Ajfelove kule – romantičnog mesta broj 1. U prvoj sezoni, Emily je postala Instagram diva među rastućem svetu mikro-influensera, pa ko zna koliko će pratilaca još dobiti u narednim epizodama.

Serija je bila nominovana i za dve Golden Globe nagrade, ali je pre ceremonije otkriveno da je čak 30 članova žirija otputovalo za Pariz gde su dve noći proveli u luksuznom hotelu The Peninsula Paris, i putovali na privatni ručak u Musée des Artes Forains, gde je račun navodno platila kuća koja je kreirala seriju – Paramount Network. Zbog ovoga su se pojedini pitali da li su i Golden Globe nominacije bile nameštene, jer Emily in Paris nije dobila pozitivnu ocenu kritike. Nasuprot nje, kritički pozitivno ocenjene serije, kao što je bila I May Destroy You, nisu bile nominovane.

Ipak, iako ne predstavlja jednu od vaših omiljenih serija, Emily in Paris je zabavna i zavodljiva; idealna za neobavezno praćenje u toku obroka. Zvanični datum premijere druge sezone zakazan je 22. decembar 2021. godine.

Naslovna fotografija: instagram.com/emilyinparis

Dušan Veselinović

Comments