Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Pet načina na koji vas TV goji

Pet načina na koji vas TV goji

Ok, vest da se zbog gledanja televizije gojite, nije ništa novo. Dugotrajno sedenje pred ekranom usporava vaš metabolizam. Takođe opada nivo insulina, te tako povećava rizik od oboljevanja od dijabetesa.

Koliko samo sati dnevno provedete uz televiziju, ne pomerajući se sa kauča i unoseći velike količine nezdrave hrane. Televizija prosto goji, a evo i kako!

Reklame

Oglašivači vrlo dobro znaju kako funkcioniše vaš mozak. Tako da su oni veoma svesni toga da će ukoliko vam prikažu zabavnu reklamu restorana brze hrane, vama baš to da se prijede. Kako da ne zabijete glavu u frižider nakon što odgledate toliko različitih snimaka i fotografija ukusne hrane?

Dosada

Većina nas jede iz dosade. Leškarite, gledate neki program i stoji vam kutija keksa nadohvat ruke. Koliko vas je neće uzeti? A koliko vas će stati dok ne pojede sve iz kutije? Prosto dosadno vam je, televizijski program vam odvlači pažnju tako da ne možete da se koncentrišete na to šta i koliko jedete sve dok ne pojedete sve ili dok vam ne bude muka!

waystvismakingyoufat2 1389940696 Pet načina na koji vas TV goji

Usporen metabolizam

Vaš metabolizam je usko povezan sa vašim mozgom. Tako da ukoliko vaš mozak radi, radiće i metabolizam. Kada je vaš mozak na pauzi, manje ćete sagorevati kalorije i povećati rizik od gojaznosti.

Dugo sedenje

Nismo vam rekli ništa novo, ali nadamo se da ćete postati svesniji činjenice, da ukoliko sedite i ne krećete se, ne možete da sagorite kalorije. Dugotrajno sedenje je pogubno kako za vaše zdravlje, tako i za vaše telo.

waystvismakingyoufat4 13899407191 Pet načina na koji vas TV goji

Gubite vreme

Zar ne govorite stalno prijateljima i porodici kako nemate vremena ni za šta, jer toliko mnogo radite. A nemate vremena ni za vežbanje naravno, jer, je li, mnogo radite. Ali za TV uvek imate vremena? Ukoliko smanjite broj sati provedenih ispred televizora, imaćete vremena za sve! Zašto to onda ne biste učinili?


Lenka Gatić

Editors choice