To što ćete se prijaviti na neki sajt za onlajn dejtovanje najlakši je deo u celoj priči. Ono što radite kada se ulogujete je najvažniji deo. Ako tek ulazite u onlajn svet dejtovanja, sastavili smo nekoliko saveta koje bi bilo dobro da usvojite.

Odlučite šta, zapravo, tražite

Što se tiče onlajn dejtovanja, to je priča u kojoj može da se nađe ponešto za svakoga. Samo morate da znate kako da tražite i šta da tražite. Ako sami sa sobom razlučite šta je ono što želite, nećete biti u situaciji da se rastrzate između opcija koje, na kraju, ipak nećete odabrati. Kada znate šta želite, znate gde to i da tražite. Na osnovu onoga što napišete da želite (i znate da želite), privući ćete ljude sličnih ili istih interesovanja, te nećete morati da trošite energiju na ljude koji vas ne zanimaju.

Ostanite iskreni prema sebi

Kada pravite svoj onlajn profil ili odgovarate nekome na chatu, bićete u iskušenju da se prikažete u nerealnom svetlu ili da kažete ono što znate da vaš sagovornik želi da čuje. Mada svi želimo da stavimo svoje kvalitete u prvi plan, a zanemarimo mane, bitno je da ostanete iskreni prema sebi, tj. i prema svojim manama. Zapamtite da je cilj da upoznate ove ljude uživo i uvek je bolje da se prijatno iznenade nego da se razočaraju, jer su očekivali nekog sasvim drugačijeg.

Budite aktivni na sajtu

Ono što dobijate od onlajn dejtovanja  upravo jeono što i uložite u celu priču. Onlajn dejtovanje je mnogo više od pravljenja profila na određenom sajtu i iščitavanje mejlova koji pristižu. Važno je da se ulogujete s vremena na vreme (ili, čak, često), da odgovarate redovno na poruke, i što više sređujete profil – češće će izlaziti u ponudi novim i starim članovima. S obzirom na to da u današnje vreme ima toliko onlajn korisnika ovakvih servisa, nadamo se da želite da učinite nešto što će vas izdvojiti od ostatka! Naravno, ne bi trebalo da se postavite prema ovome kao prema poslu, nego kao prema zabavi!

internet dating photo Pet saveta za onlajn dejtovanje

Onlajn dejtovanje je sjajna stvar, ali bitno je da ne zagrizete previše
Comments