On vas zasmejava i pored njega se osećate najsrećnije na svetu. On je tu za sve vaše probleme. Kada god vam je teško, zovete njega. Ako primetite neke od ovih znakova, onda postoji velika šansa da je vam je dečko u isto vreme i najbolji prijatelj.

leptirici u stomaku i nakon godina veze 800x600 Ljubav i žmarci: Pet znakova da vam je dečko najbolji prijatelj

Partner je tu za sve vaše probleme

Verujete partneru više nego bilo kome na svetu i osećate se slobodno da sa njim podelite one stvari koje vas muče. Kada imate loš dan, vi se požalite partneru. Kada imate problem u vezi sa nečim što radite, vi se obratite njemu. Kada se rastužite, kada vam se plače, vaš partner je tu za vas. On je kao vaše ćebe, kada se pokrijete njime osećate se sigurno.

Bolje se zabavljate sa partnerom nego sa svojim prijateljima

Naši prijatelji su osobe sa kojima provodimo najviše vremena. Ne planiramo kako ćemo da provedemo vreme sa njima, jer je to lako – sa njima je uvek zabavno.

Ako vas vaš partner zabavlja više nego drugi onda vam je partner i najbolji prijatelj.

Imate zajedničke hobije

Najbolje provodite vreme zajedno, jer imate mnogo toga zajedničkog. Obično se veruje da se suprotnosti privlače, ali i ne toliko kada postanete najbolji prijatelji. Prijatelji dele zajednička interesovanja, hobije i navike.

Vodite debate

Prijatelji dele intesovanja, navike, ali ne i stavove. Vi jeste najbolji prijatelji, jer imate o čemu da pričate, ali i da se raspravljate.

Partner vas zasmejava više nego bilo ko drugi

Ako vas partner čini srećnom više nego bilo koja druga osoba u životu, onda je on možda i vaš najbolji prijatelj. Ako iskreno volite partnera onda on može biti i vaš prijatelj. Da biste ovo postigli potrebno je da pokažete pravu ljubav – najdublja i najiskrenija osećanja.

Mirjana Radojević

Comments