Kada bismo u 2016. godini krenule u potragu za savršenim autfitima, inspiraciju smo najčešće pronalazile na Instagramu, i to ne samo za street style varijante. Instagram će biti naš neiscrpni izvor inspiracije i tokom 2017. godine, ali će neprikosnovena potraga za savršenim odevnim kombinacijama tokom naredne godine na pravi način biti upotpunjena ukoliko inspiraciju za odevanje potražimo na još jednoj onlajn platformi – Pinterestu. Pinterest je, već sada, ispunjen predivnim street style izdanjima koje ćemo definitivno nositi tokom predstojećih 12 meseci, a mi smo danas izdvojili top 10 modnih trendova koji će nam pomoći da u 2017. zablistamo punim sjajem i da u svakoj mogućoj prilici izgledamo perfektno!

Zvonasti rukavi

Vreme je da kažemo zbogom bluzama i haljinama sa spuštenim ramenima (šmrc!), jer će nepogrešiv izbor ovih odevnih komada u 2017. godini biti modeli koji su izrađeni sa zvonastim rukavima. Ovaj fenomenalni modni trend nam je več privukao pažnju, ali ćemo ga u njegovom punom sjaju nositi tek tokom 2017. godine. Mi ga već sada obožavamo u svim mogućim varijantama, pa zato s nestrpljenjem čekamo prvu sledeću priliku da ga ponesemo u nekoj street style ili svečanoj varijanti.

17 Pinterest INSPIRACIJA: Top 10 modnih trendova za PERFEKTNO stilizovanu 2017.

Teksas jakna sa ukrasima i bedževima

Ukoliko redovno ažurirate svoj profil na Pinterestu i pratite nove postove, onda ste sigurno primetile da je ova društvena mreža ispunjena fotografijama stajliš teksas jakni sa ukrasima u vidu bedževa, stikera i drugih detalja, poput zihernadli. Da, devedesete se u velikom stilu vraćaju u modu i tokom 2017. godine, ali u mnogo modernijoj i, možemo reći, zanimljivijoj varijanti. Baš iz tog razloga, proleće 2017. godine nećemo moći da zamislimo bez minimum jednog modela ovih teksas jakni.

25 Pinterest INSPIRACIJA: Top 10 modnih trendova za PERFEKTNO stilizovanu 2017.
Comments