Pidžama street style party

Svetski poznate trendseterke su, oduševljene, prigrlile modni trend koji je počeo da se “zahuktava” u 2016, a koji će svoju kulminaciju doživeti tokom 2017! U pitanju je trend nošenja odevnih komada koji neodoljivo podsećaju na pidžame. Stoga, ukoliko na Pinterestu tragate za svojom stilskom inspiracijom, neka to budu upravo topovi, haljine i odela u pidžama stilu.

33 Pinterest INSPIRACIJA: Top 10 modnih trendova za PERFEKTNO stilizovanu 2017.

Kamel i kaki tonovi

Devojke koje su već sada u potrazi za kaputima i drugim odevnim komadima za početak, ali i kraj 2017. godine, definitivno treba da biraju modele kamel i kaki tonova, jer će ove dve nijanse dominirati ženskim garderoberima, baš kao što sada dominiraju Pinterestom! S obzirom na to da spadaju u neutralne tonove, ove nijanse su vrlo efektan, ali i uglađen izbor za svaku devojku koja voli da prati trendove i uživa u njihovom nošenju.

43 Pinterest INSPIRACIJA: Top 10 modnih trendova za PERFEKTNO stilizovanu 2017.

Duh teksas materijala

Već smo vam predstavili teksas jakne, kao neizostavni odevni komad za 2017. godinu, ali ćete duh teksas materijala moći da unesete i u sve druge odevne komade. Nijanse slobodno mogu varirati od svetlijih do tamnijih, baš kao što možete poneti i klasične modele, ali i one “fazonirane”, tj. pocepane itd.

52 Pinterest INSPIRACIJA: Top 10 modnih trendova za PERFEKTNO stilizovanu 2017.

Majice sa političkom porukom

Predsednički izbori u Americi bili su jedan od najvažnijih svetskih događaja tokom 2016, dok će se duh politike u modi osećati i tokom 2017. godine. Među odevnim komadima koji će biti i te kako atraktivni, prednjače majice sa likom važnih ličnosti u svetu politike, pa kada može da ih nosi Ana Vintur, zašto ne biste mogli da ih nosite i vi?!

63 Pinterest INSPIRACIJA: Top 10 modnih trendova za PERFEKTNO stilizovanu 2017.
Comments