Pipa Midlton (Pippa Middleton), sestra Kejt Midlton (Kate Middleton), na iznenađenje svih, nakon kraljevskog venčanja privlači mnogo više pažnje od njene sestre. Najnoviji dokaz iznenadne popularnosti Pipe Midlton jeste to što je zajedno sa njom popularnost stekla i njena omiljena torba, sa kojom je viđena više puta u javnosti. U pitanju je torba manje poznatog britanskog brenda Modalu u sivoj verziji. Nedugo nakon toga, ova torba je postala “it komad” u Engleskoj i najtraženiji komad u Londonu. U njenu čast, Modalu je novu liniju klasičnih torbi nazvao upravo “Pippa”. Ove kožne torbe srednje veličine se mogu naručiti na njihovom sajtu po ceni od €195.

9cdu7fb8nd3yaypkqj8pswox8 Pippa Middleton & Modalu pippa middleton 886 lm Pippa Middleton & Modalu pippa middleton wrap dress1 Pippa Middleton & Modalu pippa middleton steps friends 946 0.jpg.pagespeed.ce .urvml79 oK Pippa Middleton & Modalu

Milica “Venoma” Nedeljković je student ekonomije iz Beograda i autor bloga Venoma’s Fashion Diary. Obožava slatkiše i šoping, a inspiraciju traži na modnim pistama poznatih kreatora. Provodi svoje dane negde između fakulteta, kafića i večite potrage za najnižim cenama i najboljim ponudama u gradu.

Comments