Gitarista grupe Led Zeppelin Džimi Pejdž (Jimmy Page) otkriva planove za solo turneju, koju će održati 2013. godine.

Slika 227 Planovi grupe Led Zeppelin

Dugo očekivana turneja biće održana 2013. godine

Džimi Pejdž trenutno je zauzet promocijom DVD snimka nastupa pod nazivom “Celebration Day”, i navodi da je planirao turneju i ove godine, ali je zbog obaveza morao da odloži nastupe za 2013. godinu. U intervjuu za “Guitar World” pričao je i o glasinama da basista Džon Pol (John Paul), bubnjar Džejson Bonam (Jason Bonham) i on planiraju da angažuju novog pevača. Rekao je da su mislili da je to ono što treba da urade, da počnu od početka i da pronađu nov materijal za pesme, ali i da bi nov pevač mogao da izmeni karakter onoga što su radili do sad. Vršen je veliki pritisak, pa za sada su zadržali starog pevača. Džimi navodi i da još uvek nisu imali prilike da pokažu šta stvarno mogu.

Prethodne nedelje grupa Led Zeppelin bila je nagrađena u Beloj kući od Baraka Obame za doprinos američkoj kulturi i umetnosti. Robert Plant (Robert Plant), Džon Pol (John Paul) i Džimi Pejdž su umetnici koji su dobili “Kennedy Centre Honour”.

Izvor fotografija: nme.com


Jelisaveta Popov je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Obožava da putuje. Želela bi da zna sve jezike sveta, a najviše voli francuski jezik. Ne moze da zamisli nijedan dan bez humora, muzike i voljenih osoba.

Comments