Drage dame, izdvajamo vam neke od popularnih modela obuće za ovo leto.

Rosalind

Ako gledate da nađete nešto prefinjeno a da može da se nosi u više prilika, ovaj model je definitivno ono što vam treba! Mogu da se nose uz mnogo različitih autfita, od košulja koje nosite uz uglađene varijante do iscepanih farmerki! Ove su definitivno moj omiljeni par! Možete ih naći u roze, boji kože, boji lavande. Štikla im je prilično visoka, a i platforma, ali ko još pa ne voli visoku štiklu?

1 rosalind Platforme i štiklice koje prosto morate da imate!

Rosalind

Tuscon

Ove štiklice sa platformom su savršene za topao letnji dan! Šik su i divno stilizovane, naročito zbog ovog trial-dizajna. Otvoreni prsti su završni, prelepi detalj! Može da se nađe u crnoj ili koralnoj boji. Još jedna previsoka i prelepa štikla! Zar možete da im odolite?!

2 tucson 1 Platforme i štiklice koje prosto morate da imate!

Tuscon

Palermo

Ove štiklice sa platformom su neverovatno slatke, a najbolja stvar je što s njima možete da uradite toliko toga; možete da nosite laganu suknju ili zabavne, floralne pantalonice, mogućnosti su beskonačne! Štikla je srednje visine, a i platforma. Divno, je l’ da?

3 palermo Platforme i štiklice koje prosto morate da imate!

Palermo

Trevi

Ako volite glamur obožavaćete i ove platforme! Ima ih u boji kalaja, imaju T-štrafte, jako visoku štiklu i platformu i nekoliko cirkona sa strane. Ove prelepe cipele su savršene za svečani odlazak na večeru ili u glamurozni, ludi izlazak sa drugaricama! Sve je u kombinovanju!

4 trevi Platforme i štiklice koje prosto morate da imate!

Trevi

Kao što vidite, ovo je samo nekoliko predivnih modela koje sam ovog puta odlučila da izdvojim… Eto, ja sam sebi našla šta ću ovog leta nositi, a u čemu ću vas videti?


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments