Kad o nečemu počne da se piše i diskutuje, čini nam se da je to novo i da je trend. Međutim, teško da je išta u muško ženskim odnosima novo, upravo izmišljeno i ušlo u modu. Obično se radi o tome da se prvi put govori o stvarima koje postoje, ali su neka vrsta tabua.

Danas, kad svi govore o važnosti seksa, kad je imperativ seksualno opismenjavanje muškaraca i osvešćivanje žena, pronalaženje načina da pronađemo zadovoljstvo, da održimo zadovoljstvo, da oživimo zadovoljstvo, da pružimo zadovoljstvo, da tražimo zadovoljstvo, da doživimo najvrhunskije vrhunsko zadovoljstvo na sve dostupne načine, seks je tabu tamo gde ga nema, a niko nije nezadovoljan.

Da, postoje veze u kojima su partneri srećni zajedno, veoma bliski i nežni, uživaju u svom odnosu i nemaju seks. I ne bi se menjali ni za kakvu strast, jer imaju živ, bogat, radostan i zadovoljavajući odnos u kome im je udobno i lepo i koji ih savršeno ispunjava.

platonska ljubav 1 Ima li srećne veze bez seksa

Diskusije o ovoj temi pokazale su da platonska ljubav jeste tabu. Ima uvređenih koji misle da im neko podvaljuje sa tim teorijama o duhovnoj vezi i ljubavi bez telesne strasti, onih koji tvrde da nikada ne bi pristali na takav odnos i onih koji razumeju o čemu se ovde radi.

Comments