Hot topics

4 super načina da se zabaviš u samoizolaciji – na mobilnom telefonu

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

#musthave: Torbe koje volimo ove sezone

Najbolje bob frizure: Inspiracija za prvu sledeću posetu frizeru!

#trèschic ideje kako da nosiš trenerku ovog proleća

Može li dnevnik zahvalnosti zaista da unapredi tvoje mentalno zdravlje?

Novo na Netflixu: Šta ćemo gledati u aprilu?

12 virtuelnih tura kroz muzeje koje moraš da posetiš

#homeworkout: Top 7 Instagram profila zbog kojih ćeš zavoleti vežbanje kod kuće

Kako da prihvatiš i zavoliš svoje telo

Pred vama je lista od deset najpopularnijih pesama uz koje smo uživali u hladnim novembarskim danima. Ukoliko smo izostavili neku vama posebno dragu numeru, podelite je sa nama u komentarima ispod teksta.

The Weeknd – “Wicked Games”

Lagani taktovi, zanimljiv tekst i crno-beli spot… Kanadski r’n’b pevač, popularan pod imenom The Weeknd, potpuno je opčinio ljubitelje r’n’b zvuka objavivši ovu numeru.

Ališa Kiz (Alicia Keys) – “Girl On Fire”

“Girl On Fire” je pesma popularne Ališe Kiz. Pored originalne, nedavno je objavljena i Inferno verzija u kojoj se pojavljuje Niki Minaž (Nicki Minaj).

Pink (P!nk) – “Try”

“Try” je fenomenalna balada snažnog teksta, koju izvodi popularna pevačica Pink. U veoma zanimljivom spotu ona oživljava takozvani “divlji ples”, koji je bio poznat u Parizu početkom 20. veka kao “Apache Dance”.

Slika 1 plejlista Plejlista za mesec novembar

“But just because it burns, doesn't mean you're gonna die, you've gotta get up and try…”

Maroon 5 – “One More Night”

“One More Night” je još jedan u nizu hitova popularnog benda Maroon 5. Ova sjajna numera objavljena je kao drugi singl sa njihovog četvrtog studijskog albuma “Overexposed”.

Rijana (Rihanna) – “Diamonds”

“Diamonds” je prvi singl sa Rijaninog sedmog po redu studijskog albuma “Unapologetic”. Nedavno je objavila i video-spot, a pre nekoliko dana publiku je oduševila sjajnim performansom u britanskom “X Faktoru”.

One Direction – “Little Things”

“Little Things” je pesma popularnog boj-benda One Direction, koju je za njih napisao Ed Širan (Ed Sheeran), engleski pevač i kompozitor. Objavljena je kao drugi singl sa njihovog drugog studijskog albuma, a nekoliko dana kasnije našla se na samom vrhu top-liste “UK Singles Chart”.

Kris Braun (Chris Brown) ft. Pitbul (Pitbull) – “Hope We Meet Again”

“Hope We Meet Again” je pesma koja se pojavila pre svega nekoliko dana. Izvode je Kris Braun i Pitbul, a već na samom početku izdvojila se zahvaljujući emotivnom tekstu i predivnoj melodiji. Ako je sudeći po njihovom prethodnom duetu “International Love”, ova najnovija numera osvojiće publiku širom sveta.

Slika 2 plejlista Plejlista za mesec novembar

“We got the whole world in our hands, this is the night we won't forget. Whatever happens in the end, I just hope, I hope we meet again…”

Enrike Iglesijas (Enrique Iglesias) – “Finaly Found You”

Enrike nas je obradovao još jednim klupskim hitom i spotom koji je potpuno u njegovom stilu. Devojke, ukoliko još uvek niste uživale u pogledu na (gotovo potpuno) obnaženog Iglesijasa, sada je pravo vreme!

Adel (Adele) – “Skyfall”

“Skyfall” je pesma koju izvodi popularna Adel, a koja predstavlja novu temu za 23. i najduži film o Džejms Bondu (James Bond).

Kris Braun – “Don’t Judge Me”

“Don’t Judge Me” je r’n’b balada popularnog pevača Kris Brauna, a nalazi se na njegovom petom po redu studijskom albumu “Fortune”.

Izvori fotografija: thehitsradio.com, k945.com


Kristina Bijelić studira na Fakultetu za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice