Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Počelo najveće svetsko DJ takmičenje burn Residency 2014.

Počelo najveće svetsko DJ takmičenje burn Residency 2014.

Ukoliko si oduvek želeo da budeš superstar DJ i da nastupaš pred desetinama hiljada fanova u prestonicama sveta elektronske muzike – sada si na korak do ostvarenja sna! Najveće globalno DJ takmičenje burn Residency, koje daje životnu priliku talentovanim umetnicima da postanu svetske DJ zvezde, počelo je u Srbiji drugu godinu zaredom! Pet pobednika provešće celo leto na Ibici gde će dobiti rezidenture – stalne DJ angažmane u nekim od legendarnih klubova kao što su “Privilege”, “Cafe Mambo” i “Sankeys”, a najbolji među pobedničkom petorkom postaće DJ Superstar, u čiju karijeru će burn uložiti neverovatnih 100,000 evra! Na događaju koji je povodom početka takmičenja održan u KC Gradu, Lea Dobričić, prošlogodišnja burn Residency pobednica i DJ rezident kluba “Privilege” na Ibici 2013, i Dejan Milićević i Marko Milosavljević, članovi žirija, predstavili su novi koncept takmičenja za 2014. godinu i podelili svoja prošlogodišnja iskustva.

Lea Dobricic Počelo najveće svetsko DJ takmičenje burn Residency 2014.

Lea Dobričić

“Pobeda na prošlogodišnjem burn Residency i pet meseci provedenih na Ibici promenili su mi život i doneli neverovatne uspehe! Nastupala sam sa čuvenim Laurentom Garnierom, radila na najluđem španskom festivalu Monegros, zatvorila petak veče na Exit Dance areni zajedno sa Dejanom Milićevićem i Markom Milosavljevićem, a pesma “Disconnect it” koju sam izdala za burn Records, našla se na homepage-u Beatporta. Nakon povratka, svakog vikenda nastupam po Srbiji i u inostranstvu a nove prilike se stalno otvaraju. Želim da ohrabrim sve talentovane DJ-eve da se prijave na takmičenje, jer ove godine burn ulaže još više napora da ostvari vaše najveće snove”, izjavila je naša DJ dama Lea Dobričić, prošlogodišnja pobednica burn Residency i DJ rezident kluba Privilege na Ibici 2013.

Kao prvi korak do Ibice i svetske slave, potrebno je da kreiraš DJ miks u trajanju od 15 do 20 minuta i da ga dostaviš putem Facebook stranice www.facebook.com/burnEnergy, do 15. marta 2014. Pozovi svoje fanove da glasaju, a žiri, koji čine Lea Dobričić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević iz burn DJ tima i Tijana Paunković, muzički novinar RTS-a, izabraće petoro najboljih čiji se miksevi nađu među 20 odsto onih sa najviše glasova.

U drugoj fazi, finalisti će se takmičiti u miksovanju na Mix Off žurci u Beogradu, a pobednik će, zajedno sa predstavnicima ostalih zemalja, otputovati na Ibicu na svetsko finale burn Residency. Tamo će, za dve neverovatne nedelje, pokazati svoje veštine i suočiti se sa nizom izazova, upoznati ključne ljude iz muzičke industrije i iskusiti ludi noćni život Ibice, a biće organizovan i mentorski program koji će voditi dva DJ-a kotirana među najboljima na planeti. Petoro pobednika će ostati na omiljenom party ostrvu i vrteti muziku u prestižnim klubovima, a jedan od njih, DJ Superstar, krenuće još dalje na put do zvezda, u koji će burn uložiti čak 100,000 evra.

Editors choice