#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Iinternacionalnim kupom Srbije 26. aprila 2014. počinje takmičarska sezona za bodi bilding, fitnes, bodi fitnes i aerobik. To je ujedno i kvalifikaciono takmičenje za predstojeće balkansko i evropsko prvenstvo. Očekuje se veliki broj ozbiljnih takmičara kako iz Srbije, tako i iz regiona, te pored takmičara iz Crne Gore, Hrvatske, BiH, Makedonije, Slovenije očekujemo i najuspešnije takmičare iz Bugarske i Rumunije.

Jovana Djakovic 1 Počinje takmičarska sezona za bodi bilding, fitnes, bodi fitnes i aerobik

Ovo takmičenje u svom sklopu ima više kategorija sporta među kojima je u cvatu kategorija bikini fitnessa koja zahteva lep izvajan izgled bez prenaglašenosti mišića.

U svetu je ovaj sport tokom poslednje decenije postao veoma popularan pre svega zbog toga sto zahteva lep i zdrav životni stil koji je danas od sve većeg značaja. U okvirima naše zemlje, o njemu se malo zna i još manje piše, a takmičari ne dobijaju nikakav prostor da se afirmišu kao ozbiljni sportisti, što jesu.

Jovana Djakovic 2 Počinje takmičarska sezona za bodi bilding, fitnes, bodi fitnes i aerobik

Jovana Đaković, bivša gimnastičarka, dokazuje da se može zavrsiti državni fakultet, viđati sa prijateljima, raditi, a pritom potpuno biti posvećen ovom sportu. Ona će se takmičiti u dve kategorije: fitness koja je malo atraktivnija, jer sadrži koreografiju sa akrobatikom i bikini fitness. Jovana vodi zdrav život, redovno trenira, jede pravilno i tvrdi da je to pravi izbor za mlade i da takav život čini čoveka stalno vedrim i nasmejanim. Jovana piše i fitness blog, gde daje savete o ispravnom treniranju i ishrani – jovanafitness.com.

Jovana Djakovic 3 Počinje takmičarska sezona za bodi bilding, fitnes, bodi fitnes i aerobik

Jovana Đaković

Editors choice