Viktorija Bekam važi za jednu od najnegovanijih žena na svetu. Ona niže uspehe već skoro tri decenije i nikada nijedan od njih nije nazvala “supruga Dejvida Bekama”. Svoju karijeru je sama sagradila još početkom devedesetih kao deo ženskog benda “Spice Girls” koji je bio planetarno popularan. 30 godina kasnije, ona je dizajnerka, spisateljica, direktorka multimilionske kompanije i majka četvoro dece. Na svom Instagram profilu, ona je sa svojih 28,8 miliona pratilaca podelila svoju jutarnju bjuti rutinu kako bi svojoj koži pružila hranljive sastojke koji su joj potrebni, a sebi pozitivnu energiju od trenutka kada iskoči iz kreveta. Pročitajte kako jedna od najuticajnijih žena na svetu započinje svoj dan i kojim se trikovima koristi kako bi brinula o sebi i svojoj porodici.

1.  Jabukovo sirće na prazan stomak

Viktorija svakog jutra popije dve kafene kašike jabukovog sirćeta. Ukoliko teško podnosite kiseli ukus, najbolje je da sirće pomešate sa medom i čašom tople vode. Kombinacija ove kisele i slatke supstance na savršeni način neguje naš organizam tako što mu pomaže da se otarasi prekomerne kiselosti koja se stvara u našem telu usled stresa i konzumiranja nezdrave hrane i pića. Pomoći će vam i ukoliko se borite sa gorušicom, a takođe pomaže oko probave, upale grla, a sanira i loš zadah. Najbolje ga je konzumirati 20 minuta pre prvog obroka.

2. Limun za detoks

Limun isceđen u vreloj vodi je Viktorijin savršeni recept za detoks. Voda ne mora da proključa, ali je bitno da bude topla (organizmu je više vremena potrebno da razgradi hladnu vodu nego toplu). Takođe se pije na prazan želudac. Ovaj napitak će vam pomoći da eliminišete štetne materije i toksine iz organizma. Očistiće kožu i uspostaviti pH ravnotežu organizma. Limun je jako dobar za imuni sistem, zbog visokog sadržaja vitamina C – on jača imunitet i štiti organizam od prehlada i gripa. Bogat je mineralima i vitaminima koji utiču na stvaranje energije, što će vam dati snagu za predstojeći dan.

Comments