Even the Rich

Kako bismo skrenuli misli sa svojih problema, često se okrećemo proučavanju života onih koji svoj serviraju na tacni. Uzbuđenje koje nastaje prilikom čitanja tračeva o javnim ličnostima, i trač partije sa drugaricama o relacijama u kraljevskoj porodici, daju nam osećaj zadovoljstva, a sada je sve to objedinjeno u podkastu dve žene. Komentarišući intrigantne živote poznatih ličnosti, od kraljevske porodice do Beyonce i Jay Z-ja, ova emisija jedan je od najboljih sadržaja za potpuno opuštanje i upijanje sočnih informacija o poznatima.

The Ezra Klein Show

Kao jedan od podkasta sa najstarijom istorijom, Ezra Klein je kroz više od 300 epizoda obradio neke od najbitnijih društvenih i političkih događaja u svetu i ugostio neka od najvećih imena iz sveta medija i politike. Proučavajući načine na koje svetski moćnici kreiraju našu realnost i serviraju nam je kao neizbežnu, Ezra sa svojim gostim diskutuje o svemu, od gladi u svetu, mentalnih bolesti, do porasta popularnosti radikalnih partija.

In Our Time

Nastao inicijativom britanskog javnog servisa BBC, In Our Time pruža prostor za istraživanje čovekove istorije i promatranje njegovog razvoja kroz vekove. Melvyn Bragg i njegovi gosti razgovaraju o idejama koje su oblikovale čovečanstvo, kao i najznačajnijim ličnostima i događajima iz istorije.

Naslovna fotografija: instagram.com/brookesiffrinn

Aleksandra Aničić

Comments