Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Air Max revolucija uz the Spot

Podrška Hypo banke Udruženju žena obolelih i lečenih od raka dojke

Podrška Hypo banke Udruženju žena obolelih i lečenih od raka dojke

Prema postojećim podacima, u Srbiji se godišnje otkrije rak dojke kod 4,600 žena, od čega čak 1.600 ima smrtni ishod. Takođe, ne postoji adekvatna informisanost pacijenata o raku dojke, lečenju, rehabilitaciji i prevenciji.

– U Srbiji se obolele žene uglavnom, zbog neznanja i neobaveštenosti, osećaju zapostavljenim i obeleženim. Iz straha od odbacivanja, lečene žene, često, odbijaju da pruže podršku obolelim ženama i podele sa njima neprocenjiva iskustva i savete – objašnjava Jasmina Lukić, predsednica Udruženja “Budimo zajedno“ i dodaje da je cilj oktobarske kampanje edukacija žena o značaju redovnih pregleda, kao i zdravog načina života, ali i skretanje pažnje javnosti na obolele i prihološku podršku koju im je neophodno pružiti tokom lečenja.

Hypo Alpe Adria banka je kao prijatelj Udruženja, obezbedila punu podršku za realizaciju kampanje “Budimo zajedno u oktobru”. Pored finansijske pomoći, tokom trajanja kampanje zaposleni u Hypo banci nosiće simbolične bedževe kao znak podrške ovim hrabrim ženama, a u svim poslovnicama banke biće izloženi edukativni materijali Udruženja.

– Želimo istinski da podržimo Udruženje “Budimo zajedno“ i njihovu težnju da na pravi način podrže obolele i istaknu značaj i mogućnosti prevencije ove teške bolesti. Kampanja “Budimo zajedno u oktobru”, predstavlja i svojevrsnu krunu našeg desetogodišnjeg ulaganja u humanitarne projekte koje imaju širi društveni značaj, izjavila je Ivana Vulić Živković, direktor službe marketinga u Hypo Alpe Adria banci.

Udruženje žena obolelih i lečenih od raka dojke “Budimo Zajedno” je osnovano 10. decembra 2010. godine kao dobrovoljna, humanitarna, nevladina i neprofitna organizacija, sa ciljem da pruži informacije i psihološku podršku ženama obolelim i lečenim od raka dojke. Udruženje takođe radi i na prevenciji raka dojke i edukaciji ženske populacije o potrebi preventivnih i redovnih pregleda.

Editors choice