Muškarac kome je stalo pruža ti podršku i stalno pokazuje svoju naklonost, jer želi da budeš srećna i zadovoljna. On ne kalkuliše, zaista mu je stalo do tvoje dobrobiti, nema nikakav problem sa tim da ti bude potreban i da se osloniš na njega. Mnoge žene uopšte ne znaju šta ne treba da tolerišu i šta muškarac koji ih voli treba da čini za njih i kako treba da ih tretira. Mnoge loše i toksične veze opstaju i traju, jer ženama nedostaje samopoštovanje i samopouzdanje. Ovo je ono što svaki dobar čovek čini za svoju partnerku.

Ne dozvoljava da zaboraviš koliko te voli

Žene se često žale kako se ne osećaju voljeno u vezi, kako su zapostavljene i ne dobijaju dovoljno pažnje i uopšte, nedostaje im emotivna interakcija, čak i više nego komunikacija. Dobar čovek ne zapostavlja i ne ignoriše svoju partnerku, ne zato što je tako vaspitan i što je džentlmen, nego zato što poznaje, priznaje i poštuje svoja osećanja. On poštuje sebe i zato sasvim prirodno poštuje i tebe. On voli sebe i kad voli tebe, želi da to znaš i da budeš sigurna u njega.

Uvek te podržava

Šta god je tvoj izbor, tvoja potreba, ambicija ili želja, on je tu da te podrži – ono što ti želiš da uradiš, zbog svog ličnog razvoja, zbog napretka u karijeri, zbog porodice, on će podržati na svaki način. On nije nesiguran zbog tvog angažovanja u stvarima koje nemaju veze sa njim i nije mu teško da se žrtvuje zbog tvojih viših ciljeva – on je siguran da bi ti isto uradila za njega, jer je međusobna podrška za dobrog čoveka najnormalnija stvar na svetu.

veza1 4 Podrška koju dobar momak pruža u vezi
Comments