Istraživanja kažu da mladi u Srbiji žele stabilne poslove i karijere, ali su istovremeno svesni da im je potrebno dodatno znanje koje zahteva savremeno poslovanje. Većina njih je spremna da odvoji dodatno vremeza edukaciju i upravo zato je Coca-Cola sistem, koji u Srbiji posluje već pola veka, odlučio da od ove godine svoj najveći doprinos ostvaruje kroz podršku mladima, koji su budući  lideri društva, ali i same kompanije.

U želji da ih osnaži, pruži dodatno zanje, iskustva i ključne savete kako da dođu do zaposlenja i započnu karijere koje žele, ova kompanija je kroz jedinstvenu platformu Coca-Cola mladima omogućila različite programe. U okviru svakog od programa, mladi različitog nivoa obrazovanja, interesovanja,  ambicija i prethodnog iskustva, mogu da se odluče za vid edukacije i podrške koji im odgovara.

Coca Cola mladima panel sa ucesnicima programa 1 e1534337607320 Podrška za uspešnu karijeru

Mladima su na raspolaganju:

  • Program “Budućnost #za5” obraća se učenicima srednjih škola, a cilj je motivacija i podsticanje mladih da steknu potrebna dodatna znanja i veštine potrebne da pronađu zanimanje koje im zaista odgovara a zatim i da dođu do odgovarajućeg posla
  • Coca-Cola podrška mladima je nacionalni projekat koji kroz edukativne radionice i online platformu omogućava nezaposlenim mladima da steknu nove lične i profesionane veštine.
  • U Coke Summership programu, koji omogućava talentovanim studentima da akademsko znanje tokom šest nedelja upotpune praksom, do sada je učestvovalo više od oko 200 studenata, a njih 50 je dobilo zaposlenje kompaniji.
  • RISE management trainee program, spaja kvalitete i veštine praktikanata, a sve u kombinaciji sa brzim okruženjem, mentorstvom i radom na internacionalnim projektima.

Više o platformi Coca-Cola mladima pročitajte na sajtu  www.coca-colamladima.rs

Comments