Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Istraživanja kažu da mladi u Srbiji žele stabilne poslove i karijere, ali su istovremeno svesni da im je potrebno dodatno znanje koje zahteva savremeno poslovanje. Većina njih je spremna da odvoji dodatno vremeza edukaciju i upravo zato je Coca-Cola sistem, koji u Srbiji posluje već pola veka, odlučio da od ove godine svoj najveći doprinos ostvaruje kroz podršku mladima, koji su budući  lideri društva, ali i same kompanije.

U želji da ih osnaži, pruži dodatno zanje, iskustva i ključne savete kako da dođu do zaposlenja i započnu karijere koje žele, ova kompanija je kroz jedinstvenu platformu Coca-Cola mladima omogućila različite programe. U okviru svakog od programa, mladi različitog nivoa obrazovanja, interesovanja,  ambicija i prethodnog iskustva, mogu da se odluče za vid edukacije i podrške koji im odgovara.

Coca Cola mladima panel sa ucesnicima programa 1 e1534337607320 Podrška za uspešnu karijeru

Mladima su na raspolaganju:

  • Program “Budućnost #za5” obraća se učenicima srednjih škola, a cilj je motivacija i podsticanje mladih da steknu potrebna dodatna znanja i veštine potrebne da pronađu zanimanje koje im zaista odgovara a zatim i da dođu do odgovarajućeg posla
  • Coca-Cola podrška mladima je nacionalni projekat koji kroz edukativne radionice i online platformu omogućava nezaposlenim mladima da steknu nove lične i profesionane veštine.
  • U Coke Summership programu, koji omogućava talentovanim studentima da akademsko znanje tokom šest nedelja upotpune praksom, do sada je učestvovalo više od oko 200 studenata, a njih 50 je dobilo zaposlenje kompaniji.
  • RISE management trainee program, spaja kvalitete i veštine praktikanata, a sve u kombinaciji sa brzim okruženjem, mentorstvom i radom na internacionalnim projektima.

Više o platformi Coca-Cola mladima pročitajte na sajtu  www.coca-colamladima.rs

Editors choice