Svako ima svoju „tačku prekida“, granice tolerancije i momente slabosti, koje mora da prevaziđe. Svakome se slomi srce, a razlog je samo jedan – da bi naučio kako da ga sastavi i da ne izgubi veru u ljubav. 

Ovan

Vaše srce je otpornije nego što mislite. Vi niste u stanju da predugo trpite toksična stanja i gajite uzaludne nade, i prekinućete odnos u kojem vam nije dobro, koliko god vas to bolelo. Ozdravićete, volećete opet i vi to znate. 

Bik 

Ne odlazite na prvi znak nevolja, ali i ne istrajavate ako ste uvereni da jedino vi pokušavate da rešite probleme. Duboko u sebi znate da zaslužujete najbolje i da ljubav zahteva obostrana ulaganja i u stanju ste da se dostojanstveno povučete kad to nije tako. 

Blizanci 

Ljubav nikada ne postaje lakša – ako mislite da će vam iskustvo pomoći, suočićete se sa tim da možda bolje razumete stvari, ali da je i dalje potrebno da ulažete napor, da biste prebrodili krize i doneli odluke. 

Rak 

Dugo vam treba da uradite ono što znate da je istina – da je bolje prekinuti lošu vezu, nego ostati sa pogrešnom osobom. I ne činite to dok niste sigurni da više ništa ne možete da uradite da biste održali odnos. 

Lav

Vi nigde ne žurite, jer hoćete da budete sto posto sigurni da radite pravu stvar. Pa, ako to nije ova veza u kojoj ste sada, biće neka druga, za pet, deset, dvadeset godina – vi znate da je osećaj „poslednjeg voza“ samo strah, koji vas tera da pravite kompromise. 

Devica 

Kad prestanete da upoređujete svoje životno putovanje sa standardima koje većina ljudi ispunjava, moći ćete da se opustite i da shvatite da svako pronalazi ljubav na različitim tačkama tog putovanja. I da ne postoji samo jedna ljubav.

Comments