Vaga

Ne morate ubediti pravu osobu da treba da vas voli i da ste stvoreni jedno za drugo. Ona će sama videti vašu lepotu i vrednost. Teško je prihvatiti da to nije ona osoba koju želite, ali vaša mudrost će vam omogućiti da prepoznatite i prihvatite onog pravog. 

Škorpija 

Otpuštanje prošlosti je za vas bolno i teško, ali na kraju uvek shvatite da je to isto kao sa čišćenjem kuće – kad izbacite nekorisne i stare stvari, pravite mesto za nove. Vaša energija se pokreće kad se udaljite od toksičnih osoba. 

Strelac

Ljubavni odnos nije jedini prioritet, a kada vam druge stvari zaokupljaju pažnju, to ne znači da ste manje zainteresovani i privrženi. Ovo morate sami sebi objasniti, da biste mogli da objasnite i voljenoj osobi. Vaše vreme i pažnja su dinamični, ali uvek ste spremni da se sretnete sa partnerom na pola puta. 

Jarac

Možete odlučiti da više nikome ne poklonite svoje poverenje, da prestanete da izlazite i da ne upoznate nikog novog. Ali ne možete se sačuvati od povređivanja, jer ako se odsečete od emocija i dignete zidove oko svog srca – to će vas povrediti. 

Vodolija 

Ljubav vašeg života neće vas obavestiti da je na putu ka vama. Zapravo, ona je verovatno već tu, sasvim blizu vas, ali vama treba mnogo vremena dok to shvatite. U ljubavi vam je najvažnije prijateljstvo, pa zato potražite svoju srodnu dušu među prijateljima (i ne budite tako zaprepašćeni!)

Ribe 

Niste slabi zato što ste osetljivi. Niste glupi zato što ste otvoreni, puni poverenja i spremni da pružite razumevanje, utehu, podršku, čak i onima koji vama to ne pružaju. Ali niste ni svetac – vaša ranjivost je snaga, koja će vas naterati da se dovedete u balans. 

Naslovna fotografija: instagram.com/emperiance

Brankica Milošević 

Comments