Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Deliš li ljude na dobre i zle? Znaš li neke zle koji su istovremeno vrlo srećni? Znaš li neke dobre koji su vrlo nesrećni? Pitam gluposti. Znaš li neke srećne ljude? I neke vrlo nesrećne? Sreća nam je svima najvažnija, a nekako se nikad prvo ne upitamo da li smo srećni i da li je neka osoba srećna.

Možda je to zato što sreću pogrešno shvatamo, ili je ne prepoznajemo, ili nam ona u stvari baš i nije tako važna kao što mislimo. Imam osećaj da je nekako nepristojno biti otvoreno srećan među tolikim nesrećnim svetom, to je kao izazivanje sudbine. I možda se srećni kriju i prave se da nisu toliko srećni, da im ne bi zavideli i mrzeli ih. Ali, zato je legitimno biti nesrećan, a kad si nesrećan onda možeš neskriveno da budeš i pakostan i zao i nasilan , težak i dosadan, malodušan i beznadežan i da bez ustezanja truješ druge svojom energijom.

Da, to je potpuno naopako. Da bismo bar malo ispravili stvari, onoliko koliko je do nas, potrebno je da uvek pogledamo ispod površine i da posmatramo ljude u odnosu na to koliko su srećni, odnosno, nesrećni. Ovo su odlike nesrećnih ljudi, koje ne treba odmah da osudiš i odbaciš, već da pokušaš da ih razumeš i prihvatiš. Tako svet odmah postaje malo bolji i normalniji.

Editors choice