Nema devojke koja ne koristi Labello! Od malena smo navikle da naše usne negujemo upravo ovim balsamom za usne, i evo, već godinama ni ne pomišljamo da ga promenimo. Sada imamo priliku da probamo nešto potpuno novo što nam dolazi iz Labella. U pitanju je Labello Original Neon, balsam za usne koji je dostupan u šest modernih neonskih pakovanja koja svetle pod UV svetlom, što ih čini savršenim aksesoarom za svaku, a naročito za novogodišnju žurku!

Šta ih čini tako posebnim? Upravo njihova zavodljivost, ali i mogućnost da se kombinuju sa drugim odevnim komadima. S obzirom na to da obožavamo da pratimo najnovije modne trendove, spajamo nespojivo i potpuno uživamo u tome, ovi balsami su idealni da ih uklopimo uz ma koji stajling, bez obzira na to koje je on boje! Tako će naš stajling u potpunosti reflektovati naše raspoloženje, dok će samo Labello naglasiti naš stajling i učiniti svaki trenutak nezaboravnim!

labello giveaway 1 Poklanjamo ti Labello Original Neon za najzabavniju negu usana ikada!

Sa limitiranim izdanjem Labello Original Neon, nega usana postaje još zabavnija. U modernim pakovanjima Labello Original Neon balsama za usne i dalje se krije vaš omiljeni stručnjak za hidrataciju usana, ali sada u zavodljivom, novom ruhu. Ukoliko želite da utonirate vaš omiljeni balsam za usne sa najdražom ljubičastom majicom, omiljenom plavom ogrlicom ili vašom novom šik narandžastom torbicom, onda je Labello Original Neon pravi izbor za vas.

Formulacija sa ši buterom i pantenolom pruža dugotrajnu negu i 12 sati intenzivne hidratacije čineći usne neodoljivo mekim i glatkim. Labello Original Neon dostupan je u šest pakovanja različitih neonskih boja, ali nemojte da vas to zbuni – ono nije u boji pakovanja, već je potpuno bezbojno!

Ukoliko vam se dopada ovaj novi i potpuno novi način za najzabavniju negu usana ikada, trk na Instagram profil Wannabe Magazine-a, jer ćete upravo tamo moći da učestvujete u Giveaway-u i samim tim imati priliku da osvojite Labello Original Neon paket.

Delimo pet paketa sa po 7 balsama za usne: 6 Labello Original Neon i jedan klasičan Labello Original balsam za usne. Sve što treba da uradite je da:

1. zapratite Instagram profil Wannabe Magazine-a,

2. u komentaru ispod fotografije na Instagram profilu Wannabe Magazine-a tagujete tri drugarice, i pozovete ih da učestvuju u Giveaway-u.

Giveaway traje od 27. decembra do 3. januara 2016. godine, a pobednice će biti proglašene uz pomoć sajta Random.org.

NAPOMENA: U giveaway-u mogu učestvovati samo devojke koje mogu preuzeti pakete u našoj redakciji u Beogradu!

Comments