5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

U subotu i nedelju, 11. i 12. januara od 12.00 do 18.00 sati u Immo Outlet Centru održaće se dečija kreativna radionica “PoklonIMMO radost“, u okviru koje će najmlađi posetioci i njihovi roditelji biti u prilici da naprave novogodišnje čestitke za mališane iz Dnevnog boravka za decu i omladinu ometenu u razvoju u Šekspirovoj.

Uz pomoć animatora, mališani će napraviti najlepše novogodišnje čestitke kojima će pokloniti radost i ulepšati praznike svojim vršnjacima.

Immo Outlet Centar je tokom čitavog prazničnog meseca organizovao akciju PoklonIMMO radost, tokom koje se prikupljaju sredstva za pomoć deci iz Centra za dnevni boravak i smeštaj dece ometene u razvoju iz Šekspirove ulice.

U akciji se prikuplja didaktički i edukativni materijal, pribor za crtanje i kreativni rad koji će štićenicima centra značiti u svakodnevnom radu. Flomasteri, bojice, sveske, slikovnice i drugi pribor prikupljaće se do 11. januara 2014. godine na štandu u okviru Immo outlet centra, a u akciji mogu da učestvuju svi koji žele da podele radost praznika i ulepšaju novogodišnje dane najmlađim štićenicima Doma.

Akciji se do sada odazvao veliki broj ljudi i prikupljeno je dovoljno materijala koje će korisnici centra u Šekspirovoj koristiti u okviru redovnih kreativnih radionica. Cilj akcije je da svaki mališan iz doma dobije pribor, a podela paketića uz druženje u Šekspirovoj planirana je za 13. januar kada se obeležava Pravoslavna nova godina. Pored paketića sa edukativnim materijalom, mališane će obradovati i novogodišnje čestitke koje su u proteklom periodu za njih pravili njihovi vršnjaci.

31 PoklonIMMO radost!

Dnevni boravak u Šekspirovoj je prvi i najveći boravak za decu i odrasle sa smetnjama u mentalnom razvoju sa više od 150 korisnika. Korisnicima je u boravku obezbeđena ishrana, nega i stručni tretman. Mališani iz ove ustanove bave se kreativnim radom u okviru radionica čiji je cilj stimulacija kreativnog izražavanja, ovladavanje tehnikama rada, poboljšanje psihomotornih sposobnosti, usmerenje pažnje, snalaženje u prostoru i ovladavanje veštinama potrebnim za svakodnevni život. Materijal za rad im je neophodan kako bi se ove radionice sprovodile u kontinuitetu, što je od izuzetne važnosti za kvalitet njihovog svakodnevnog života.

Immo outlet centar ima dugogodišnju saradnju sa Dnevnim boravkom kroz organizovanje akcija u okviru kojih se prikupljaju sredstva koja deci omogućavaju nabavku materijala za dalji rad. Ovakvim aktivnostima Immo outlet centar nastoji da podigne nivo svesti društvene zajednice da su deca, bez obzira na nivo individualnih sposobnosti i veština i dalje najdragoceniji deo društva.

Editors choice