Koferi se lagano vraćaju staroj odaji u kući, na neko vreme postaju nevidljivi i nepotrebni, a čovek uzima spisak svoje svakodnevice i nastavlja daljim tokom života, kroz jesen, pa zimu. Leto će trajati još, nekada u našem duhu nikada ne prestaje, ali dok ga čekamo da opet dođe, ne smemo zaboraviti da i ostala tri godišnja doba imaju dobre razloge za radovanje.

budite uvek spremni na pozitivne stvari vredne pamcenja Pokreni se danas!

Budite uvek spremni na pozitivne stvari, vredne pamćenja

Važna je borbena i pozitivna strana u čoveku, nevezano sa tim koje je doba dana ili godine, uvek moramo nastojati da pokrenemo svako čulo i samim tim nama samima donesemo dobre rezultate. Dobar dan nije proveden u fotelji kukajući kako nam ništa ne polazi za rukom, uhvatite se u koštac sa problemima i izmamite osmeh na lice.

Pokrenite se, uvek, kad god možete, to uvek treba!

Prethodne tekstove iz serijala “Pokreni se danas” možete pogledati ovde.


Nevena Martinović je student prava, večiti borac za pravdu, veliki sanjar i još veća svađalica. Sebi svaki dan obećava da od sutra ide na dijetu. Voli Novi Sad, njegove ulice i tamo ide kada beži od sveta. Gijom Muso joj razvija vijuge, rimsko pravo ubija maštu. “Trebalo bi uvek da živimo kao da ćemo sutra umreti. Nas u stvari ubija vreme za koje mislimo da imamo.” Elsa Triole

Comments