Pružate li sebi šansu za dobar početak, dobar dan i dobre poteze? Provodite li vreme u ostvarivanju ciljeva? Čovek je poslat na zemlju da bi se borio, svakim danom, kako bi imao i stekao za sebe normalne egzistencijalne uslove.

Budite borac. Svakog trena. Kada legnete u krevet na kraju dana, prebrojte uspehe i rezultate, sa ponosom na licu spavajte i budite se sa novom snagom i elanom za taj dan.

uvek sebi pruzite sansu da uradite nesto dobro ili nekome ucinite dobro Pokreni se danas!

Uvek sebi pružite šansu da uradite nešto dobro ili da nekome učinite dobro

Pokrenite svoja čula i zapamtite da ćete u životu uživati samo ako pametno iskoristite svoje vreme, uskladite svoje obaveze i postavite sebi ciljeve i prioritete. Ne budite u masi monotonije i sivila, isplovite na površinu i koliko danas učinite nešto za sebe.

Svako je za sebe sam i svoj borac, svako od nas živi na svoj način i bira svoj put, ali vam poručujem da uvek birate dobar pravac da biste, nakog mnogo truda, stigli na odlično odredište i uživali u njemu.

Samo je potrebno da se pokrenete i učinite svet svojom malom pričom!

Prethodne tekstove iz serijala “Pokreni se danas” možete pogledati ovde.


Nevena Martinović je student prava, večiti borac za pravdu, veliki sanjar i još veća svađalica. Sebi svaki dan obećava da od sutra ide na dijetu. Voli Novi Sad, njegove ulice i tamo ide kada beži od sveta. Gijom Muso joj razvija vijuge, rimsko pravo ubija maštu. “Trebalo bi uvek da živimo kao da ćemo sutra umreti. Nas u stvari ubija vreme za koje mislimo da imamo.” Elsa Triole

Comments