Mesec septembar, u vazduhu se vrte stare priče kroz koje prolazimo kao i pre godinu dana, nekome se i promenio raspored, pa sad nije srednjoškolac, već student. Svakako, odgovornost prema obavezama mora biti na prvom mestu.

Polazak na posao, u vrtić ili novi razred, moramo shvatiti kao nešto što isto moramo dobro odraditi da bismo sledećeg leta bili zadovoljni.

Učite na prošlim greškama i budite deo mase koja podiže ruke na uspehe, bori se sa porazima dok ne izgura vedriju stranu i nikada ne skida osmeh sa lica.

u svemu kroz sta prolazite pronadjite i nesto pozitivno Pokreni se danas!

U svemu kroz šta prolazite pronađite i nešto pozitivno

Važno je naučiti da ovaj život ne dolazi ponovo i kad naučite da ga cenite i uživate u njemu, onda će vam sve ići mnogo lakše.

Ne kukajte, ne tražite razloge za depresiju, naučite da cenite, da se borite i ulepšate svakodnevicu.

Uvek samo pozitivno, jer pozitivan duh sam gura od vas negativne stvari i ulazi u osnovu vašeg života, pa sve postaje dosta lakše.

Izvor fotografija: weheartit.com

Prethodne tekstove iz serijala “Pokreni se danas” možete pogledati ovde.


Nevena Martinović je student prava, večiti borac za pravdu, veliki sanjar i još veća svađalica. Sebi svaki dan obećava da od sutra ide na dijetu. Voli Novi Sad, njegove ulice i tamo ide kada beži od sveta. Gijom Muso joj razvija vijuge, rimsko pravo ubija maštu. “Trebalo bi uvek da živimo kao da ćemo sutra umreti. Nas u stvari ubija vreme za koje mislimo da imamo.” Elsa Triole

Comments