Pričam sa drugaricom kako godine neverovatno lete, dani su nam prekratki, noći se i ne sećamo nekada, osim ako nam ne podari neki san, a dnevna svetlost nam brzo izmakne iz vida dok završimo sve obaveze.

Da li nađete vremena za neki svoj hobi, fetiš ili neku svoju opsesiju? Prija li vam kada pobegnete na kafu, utakmicu, šoping, među veselu masu koja je poslovne obaveze odgodila za kasnije?

Trudite se svaki dan da pronađete za sebe neki kutak u kom ćete odmoriti, kako svoje misli, tako i telo, jer prevelika doza stresa nam nikako ne donosi dobrobit.

odmorite svoja cula Pokreni se danas!

Odmorite svoja čula

Budite puni elana za nove radne akcije, a ne samodestruktivna ličnost koja je ubačena u kolotečinu.

Pokrenite ove nedelje svoja čula, udahnite i poslušajte šta je to potrebno vašem telu za neki još bolji nastavak života.

Prethodne tekstove iz serijala “Pokreni se danas” možete pogledati ovde.


Nevena Martinović je student prava, večiti borac za pravdu, veliki sanjar i još veća svađalica. Sebi svaki dan obećava da od sutra ide na dijetu. Voli Novi Sad, njegove ulice i tamo ide kada beži od sveta. Gijom Muso joj razvija vijuge, rimsko pravo ubija maštu. “Trebalo bi uvek da živimo kao da ćemo sutra umreti. Nas u stvari ubija vreme za koje mislimo da imamo.” Elsa Triole

Comments