Dan po dan odlazi u zaboravljenu fioku, a godine donose nove i teže obaveze, dok nam vremena, čini nam se, ostaje minimalno.

Da li ste naučili da od minimalnog napravite maksimalno i vama najdraže? Da li ste raširili zagrljaj za svaki srećan kutak sveta, spremni da se borite, tako da na kraju osmeh ovlada vašim licem i životom?

voli zivot svakim danom punim srcem i sirokim osmehom Pokreni se danas!

Voli život svakim danom, punim srcem i širokim osmehom

Budite borac, učite se na porazima iz kojih ne izlazite kao gubitnik, već bogatiji za iskustvo i lekciju, naučite da posle poraza zaslužite pobedu, i vodite se linijom života koja sa sobom ne prima u voz mračne misli i sile.

Čovek, koliko sam sebe može da usreći, toliko može i život da uništi. Ne tražite krivce za sopstvene greške, učite na njima i budite pokretljivi, preduzimljivi i puni života, putem do uspeha.

Prethodne tekstove iz serijala “Pokreni se danas” možete pogledati ovde.


Nevena Martinović je student prava, večiti borac za pravdu, veliki sanjar i još veća svađalica. Sebi svaki dan obećava da od sutra ide na dijetu. Voli Novi Sad, njegove ulice i tamo ide kada beži od sveta. Gijom Muso joj razvija vijuge, rimsko pravo ubija maštu. “Trebalo bi uvek da živimo kao da ćemo sutra umreti. Nas u stvari ubija vreme za koje mislimo da imamo.” Elsa Triole

Comments