Jesen nekada zna da bude sumorna i da nas svojim danima ubaci u neku kolotečinu, a i oduzme nam želju za izlaskom bilo gde van kuće.

Pozovite voljenu osobu ili prijatelja i prošetajte, pod kišobranom ili samo izletite na kišu bez imalo razmišljanja, jer taj dan se više neće vratiti, a bitno je da se svaki iskoristi na pravi i najbolji mogući način.

Ne uništavajte svoje vreme, oduzmite, saberite i vidite koliko je bolje kada ste pozitivni i željni nečega lepšeg i novijeg.

okreni se lepoj strani zivota i sveta Pokreni se danas!

Okreni se lepoj strani života i sveta

Budite borbeni, radosni, srećni i uživajte u ovom malenom životu, koji će vam biti baš onakav kako ga vi sami režirate.

Samo je bitna pozitivna strana svega, ona strana koja vam daje borbeni duh i volju, osmeh, pobedu. Pobedite kišu, jesen, nekim veselim čizmama i kaputima, budite neka vesela parola svetu da je samo na nama kako će nam izgledati svako doba.

Kupite novi kišobran, u veseloj boji koju volite.

Pokrenite se!

Prethodne tekstove iz serijala “Pokreni se danas” možete pogledati ovde.


Nevena Martinović je student prava, večiti borac za pravdu, veliki sanjar i još veća svađalica. Sebi svaki dan obećava da od sutra ide na dijetu. Voli Novi Sad, njegove ulice i tamo ide kada beži od sveta. Gijom Muso joj razvija vijuge, rimsko pravo ubija maštu. “Trebalo bi uvek da živimo kao da ćemo sutra umreti. Nas u stvari ubija vreme za koje mislimo da imamo.” Elsa Triole

Comments