Sneg je rešio da zakasni, i da nam pokloni još lepih dana u novembru, na nama je da ih iskoristimo. Pretpostavljam da se svi prisećate divnih letnjih dana, sloboda tog duha je neprevaziđena. Ali, okrenite se lepim stvarima iz novembra. Tu je uvek kamin, čaj i dobro društvo, dok se uh osmeh prisećate dogodovština od prošle zime.

I ovakvi dani imaju svoju car Pokreni se danas!

I ovakvi dani imaju svoju čar

Uvek se trudite da izvučete i iz sebe iscrpite samo najlepše stvari, mi smo borci ovog vremena, ove današnjice koja gubi kolosek, zato je bitno da svako od nas drži svoj pravac i bude dosledan svojim pravilima.

Budite takvi i u novembru, jer i on sigurno još davno nosi neke vaše uspomene. Učinite da vam bude zanimljiv mesec i budite srećni.

Prethodne tekstove iz serijala “Pokreni se danas” možete pogledati ovde.


Nevena Martinović je student prava, večiti borac za pravdu, veliki sanjar i još veća svađalica. Sebi svaki dan obećava da od sutra ide na dijetu. Voli Novi Sad, njegove ulice i tamo ide kada beži od sveta. Gijom Muso joj razvija vijuge, rimsko pravo ubija maštu. “Trebalo bi uvek da živimo kao da ćemo sutra umreti. Nas u stvari ubija vreme za koje mislimo da imamo.” Elsa Triole

Comments