Svaki zacrtan cilj važno je ostvariti, kako biste kasnije mogli da uživate u rezultatima ishoda. Ne slušajte priče kako ne možete, to su samo reciklirane reči sveta, za koje je dokazano da zavise od individue, i da upornost i rad donose rezultate, ma koliko vam pričali da ne možete.

nauci Pokreni se danas!

Nauči da uživaš u životu

Budite svoji, voljni za nova saznanja, nove reči i poznanstva, jer svaki dan je bitan da donese nešto novo i kvalitetno, jer kvantitet svega je manje bitan u odnosu na kvalitet, zato se trudite da radite na kvalitetnim stvarima i učinite vaš život jednom vrednom pustolovinom.

Sanjajte, ostvarujte, budite puni elana za neke nove pobede i volite život, jer što ga više volite, više ćete naučiti da uživate u njemu.


Nevena Martinović je student prava, večiti borac za pravdu, veliki sanjar i još veća svađalica. Sebi svaki dan obećava da od sutra ide na dijetu. Voli Novi Sad, njegove ulice i tamo ide kada beži od sveta. Gijom Muso joj razvija vijuge, rimsko pravo ubija maštu. “Trebalo bi uvek da živimo kao da ćemo sutra umreti. Nas u stvari ubija vreme za koje mislimo da imamo”, Elsa Triole

 

Comments