Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Sveže zaljubljenim parovima svi okolo smetaju – niko im nije potreban, oni imaju svoj svet i najviše bi im prijalo da ne moraju da ga dele sa drugima. Ali, i drugi se tako osećaju – nije im prijatno u društvu zaljubljenih parova, jer se oni uglavnom ponašaju vrlo iritantno. Svojom međusobnom obuzetošću, parovi posebno nerviraju svoje singl prijatelje. Verovatno bi bilo najbolje da nigde ne izlazite dok vam period najjače zaljubljenosti ne prođe, dok se malo ne ustalite, tako da možete da poklonite pažnju i drugima kada ste sa njima u društvu, ali, vi ste srećni i ponosni i želite svima da pokažete svoju ljubav, ne razmišljajući o tome kako to drugima izgleda napadno i preterano. Svi su jednom bili zaljubljeni i prošli su kroz tu iritantnu fazu i da – možda zavide zaljubljenim parovima, možda im je neprijatno da se sete trenutaka kada su i sami bili takvi, možda se sećaju nečega što ih boli… A možda jednostavno ne žele da svedoče nečijoj prisnosti, jer se osećaju suvišno. Tako da, ako ste negde u društvu sa svojim dečkom u koga ste ludo zaljubljeni i ne možete da skinete oči i ruke sa njega, smirite malo hormone i ne ponašajte se kao da drugi ne postoje. Ovo su tipična ponašanja parova, koja druge iritiraju.

View this post on Instagram

Sundays in the 🌞

A post shared by koryn & chris // photo & video (@korynphotoandfilm) on

Bebasto tepanje

U redu je osloviti partnera pred drugima sa “dušo”, “ljubavi”, “bebo” – sigurno već imate svoje intimne nadimke i načine kako jedno drugo oslovljavate. Ali zadržite se na tome – niko ne treba da sluša kako se obraćaš partneru kao kućnom ljubimcu ili bebi. Bebeći jezik zadržite za trenutke privatnosti i ne ponašajte se u društvu prema partneru kao mama, dakle, ne podsećajte ga da je hrana vruća, ne nutkajte ga, ne pitajte ga da li mu je hladno ili vruće. Ne ponašajte se prema njemu kao da vam je poveren na čuvanje, jer to, osim vaših nežnih osećanja pokazuje i posesivnost i drugima izgleda komično i izuzetno iritantno.

Pitanje za dozvolu i dogovaranja

To ostavite za trenutke kad ostanete sami. Tada se konsultujte i dogovarajte i ako to tako funkcioniše kod vas, tražite dozvolu od partnera. Takođe, kad vas prijatelji pitaju da u nečemu učestvujete sa njima (a u to nije uključen vaš partner), ne morate odmah da kažete “moram da pitam dečka”, nego recite “u redu, videću još kakve su mi obaveze, pa ću javiti”. Ako mislite da će se partner ljutiti što želite da provedete neko vreme sa prijateljima bez njega, što je iz nečega isključen, treba da znate da to baš nije odlika zdravog odnosa. A ako se nadate da će se to vremenom promeniti, da će partner postati velikodušniji, ili imati više poverenja u vas, trebalo bi da znate da se odnos obično razvija na temeljima na kojima je postavljen i da stvari koje u samom startu nisu postavljene kako treba, obično imaju tendenciju da vremenom postaju sve gore – ako ste sputani u početku, kasnije ćete se osećati još sputanije, tako da je pametno da ovakve stvari raščistite još u početku veze.

Editors choice