Odnosi među ljudima su dovoljno komplikovani i kad su puni simpatije i uvažavanja, brak je dovoljno zahtevan i težak i kad se partneri vole i poštuju, roditeljstvo je izluđujuće i kad svojoj deci nemate bogznašta da zamerite. Život je suviše kratak i kad je ispunjen ljubavlju i radošću, da biste gubili dragoceno vreme u odnosima i vezama u kojima ih nema.

Vaše pravo ime je Ljubav i odazivajte se srcem, samo onima kroz čiji poziv vibrira frekvencija ljubavi. Naravno, moraćete da se odazovete i skoro svim ostalim pozivima, ali ne ulažite svoje srce tamo gde ga nisu oslovili pravim imenom.

odizavam se na ljubavi1 Odazivam se na ljubavi

Ponekad će vam se učiniti da ste čuli ljubavi, preseći će vas nešto u grudima, skočićete i potrčati raširenih ruku, da zagrlite, utešite, darujete, iscelite i privijete na grudi, nekoga ko deluje kao da mu je potreban melem. Shvatićete potom da ste se odazvali njegovoj potrebi, koju ni sam ne priznaje, da ste čuli poziv koji vam nije svesno uputio i da ste dali ljubav tamo gde se darovi srca primaju sa rezervom i nepoverenjem.

Zbuniće vas to. Sigurno niste loše čuli. Ali sasvim je mogući da ste čuli ono što nikad nije objavljeno. Jer ljubav je tako podešena, prima SOS signale i kad su nečujni.

Comments