Prijavi se i zajedno sa Sarom Jo testiraj (i osvoji) nove AVON matte ruževe!

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

WANNABE MAGAZINE, vodeći fashion, beauty i lifestyle web magazin i WANNABE MEDIA, digitalni kreativni studio, traže komunikativnu, odgovornu i kreativnu osobu, sa posvećenim pristupom poslu, za poziciju:

ASISTENT PRODUKCIJE

Ukoliko te je oduvek interesovalo kako nastaju editorijali, videi i drugi sadržaji koji doprinose vizuelnom identiteu kako nas, tako i naših klijenata, jasno ti je da tu ima mnogo posla i spreman/na si da na sve načine doprineseš tome da finalni proizvod bude najbolji mogući zajedno sa svojim timom i kreativnim direktorom na čelu, a uz to te interesuju i fashion, beauty & lifestyle teme – ti si osoba za nas!

Od tebe očekujemo da učestvuješ u celokupnom procesu snimanja kako editorijala, tako i videa i materijala za društvene mreže – počevši od osmišljavanja i planiranja, preko organizacije i nabavljanja svih potrebnih rekvizita, pa sve do samog sprovođenja u delo celokupne ideje. Moraćeš da razmišljaš brzo, da još brže deluješ u nepredviđenim situacijama i budeš spreman/na improvizaciju i pronalaženje rešenja u svakom trenutku.

Bitno nam je i da si kreativna, posvećena i odgovorna osoba, timski igrač vedrog duha, da pratiš aktuelnosti i trendove iz fashion, beauty & lifestyle i da imaš iskustva na odgovarajućoj poziciji.

asistentmali 1 POSAO: Tražimo ASISTENTA PRODUKCIJE   priključi se WANNABE MAGAZINE timu!

WANNABE MAGAZINE nudi odlične uslove za rad u mladom, dinamičnom i kreativnom okruženju i timu, kao i sjajne mogućnosti za dalji profesionalni razvoj. Mlade, ali iskusne kolege su uvek spremne da ti pomognu, a imaćeš i mnogo prilika za napredovanje i usavršavanje!

Ukoliko veruješ da imaš ono što je potrebno da se pridružiš našem timu, prijavi se na email adresu konkurs@wannabemagazine.com sa naznakom pozicije za koju se prijavljuješ.

Pošalji nam svoj CV sa fotografijom i motivaciono pismo u kom ćeš navesti zašto želiš da radiš baš ovaj posao u našem timu. U obzir će biti uzeti samo kandidati koji pošalju sve tražene dokumente. Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor. Srećno!

Konkurs traje do: 31. maja 2019!

Editors choice