Hot topics

Statement nakit je hit leta, a evo koji komadi su #musthave

Festival Fashion Guide: 5 stajlinga za dobar izgled – i još bolji provod!

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Mali saveti kako da izbegneš sitnice koje ti mogu upropastiti letovanje

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

Male beauty tajne: Kako da skineš čak i “tešku” šminku – za samo jedan minut!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

WANNABE MAGAZINE, vodeći fashion, beauty i lifestyle web magazin i WANNABE MEDIA, digitalni kreativni studio, traže komunikativnu, odgovornu i kreativnu osobu, sa posvećenim pristupom poslu, za poziciju:

ASISTENT PRODUKCIJE

Ukoliko te je oduvek interesovalo kako nastaju editorijali, videi i drugi sadržaji koji doprinose vizuelnom identiteu kako nas, tako i naših klijenata, jasno ti je da tu ima mnogo posla i spreman/na si da na sve načine doprineseš tome da finalni proizvod bude najbolji mogući zajedno sa svojim timom i kreativnim direktorom na čelu, a uz to te interesuju i fashion, beauty & lifestyle teme – ti si osoba za nas!

Od tebe očekujemo da učestvuješ u celokupnom procesu snimanja kako editorijala, tako i videa i materijala za društvene mreže – počevši od osmišljavanja i planiranja, preko organizacije i nabavljanja svih potrebnih rekvizita, pa sve do samog sprovođenja u delo celokupne ideje. Moraćeš da razmišljaš brzo, da još brže deluješ u nepredviđenim situacijama i budeš spreman/na improvizaciju i pronalaženje rešenja u svakom trenutku.

Bitno nam je i da si kreativna, posvećena i odgovorna osoba, timski igrač vedrog duha, da pratiš aktuelnosti i trendove iz fashion, beauty & lifestyle i da imaš iskustva na odgovarajućoj poziciji.

asistentmali 1 POSAO: Tražimo ASISTENTA PRODUKCIJE   priključi se WANNABE MAGAZINE timu!

WANNABE MAGAZINE nudi odlične uslove za rad u mladom, dinamičnom i kreativnom okruženju i timu, kao i sjajne mogućnosti za dalji profesionalni razvoj. Mlade, ali iskusne kolege su uvek spremne da ti pomognu, a imaćeš i mnogo prilika za napredovanje i usavršavanje!

Ukoliko veruješ da imaš ono što je potrebno da se pridružiš našem timu, prijavi se na email adresu konkurs@wannabemagazine.com sa naznakom pozicije za koju se prijavljuješ.

Pošalji nam svoj CV sa fotografijom i motivaciono pismo u kom ćeš navesti zašto želiš da radiš baš ovaj posao u našem timu. U obzir će biti uzeti samo kandidati koji pošalju sve tražene dokumente. Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor. Srećno!

Konkurs traje do: 31. maja 2019!

Editors choice