Hot topics

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

WANNABE MAGAZINE, vodeći fashion, beauty i lifestyle web magazin i WANNABE MEDIA, digitalni kreativni studio, traže komunikativnu, odgovornu i kreativnu osobu, sa posvećenim pristupom poslu, za poziciju:

ASISTENT PRODUKCIJE

Ukoliko te je oduvek interesovalo kako nastaju editorijali, videi i drugi sadržaji koji doprinose vizuelnom identiteu kako nas, tako i naših klijenata, jasno ti je da tu ima mnogo posla i spreman/na si da na sve načine doprineseš tome da finalni proizvod bude najbolji mogući zajedno sa svojim timom i kreativnim direktorom na čelu, a uz to te interesuju i fashion, beauty & lifestyle teme – ti si osoba za nas!

Od tebe očekujemo da učestvuješ u celokupnom procesu snimanja kako editorijala, tako i videa i materijala za društvene mreže – počevši od osmišljavanja i planiranja, preko organizacije i nabavljanja svih potrebnih rekvizita, pa sve do samog sprovođenja u delo celokupne ideje. Moraćeš da razmišljaš brzo, da još brže deluješ u nepredviđenim situacijama i budeš spreman/na improvizaciju i pronalaženje rešenja u svakom trenutku.

Bitno nam je i da si kreativna, posvećena i odgovorna osoba, timski igrač vedrog duha, da pratiš aktuelnosti i trendove iz fashion, beauty & lifestyle i da imaš iskustva na odgovarajućoj poziciji.

asistentmali 1 POSAO: Tražimo ASISTENTA PRODUKCIJE   priključi se WANNABE MAGAZINE timu!

WANNABE MAGAZINE nudi odlične uslove za rad u mladom, dinamičnom i kreativnom okruženju i timu, kao i sjajne mogućnosti za dalji profesionalni razvoj. Mlade, ali iskusne kolege su uvek spremne da ti pomognu, a imaćeš i mnogo prilika za napredovanje i usavršavanje!

Ukoliko veruješ da imaš ono što je potrebno da se pridružiš našem timu, prijavi se na email adresu konkurs@wannabemagazine.com sa naznakom pozicije za koju se prijavljuješ.

Pošalji nam svoj CV sa fotografijom i motivaciono pismo u kom ćeš navesti zašto želiš da radiš baš ovaj posao u našem timu. U obzir će biti uzeti samo kandidati koji pošalju sve tražene dokumente. Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor. Srećno!

Konkurs traje do: 31. maja 2019!

Editors choice