WANNABE MAGAZINE je najposećeniji fashion, beauty & lifestyle magazin u Srbiji. Tokom desetogodišnjeg iskustva u razvoju online publishing brenda i kreiranju sadržaja u skladu sa digitalnim i marketinškim trendovima, nastao je i razvio se WANNABE Media digitalni kreativni studio specijalizovan za vizuelni nastup i komunikaciju na digitalnim kanalima modnih, beauty i lifestyle brendova. WANNABE Media studio je prepoznatljiv po inovativnim kreativnim konceptima i definisanim estetskim standardima, fleksibilnosti i brzoj egzekuciji visokog kvaliteta.

Otvorena pozicija:

Fotograf

Ova pozicija podrazumeva:

– fotografisanje modnih editorijala, intervjua i advertorijala za potrebe WANNABE MAGAZINE-a, easy life magazina, kao i potrebe klijenata WANNABE Media studija

– Razumevanje i primenu vizuelnih standarda klijenata u produkciji materijala za njih

– Stručno i samostalno funkcionisanje u realizaciji kreativnog procesa od ideje do finalnog rešenja

– Full-time posao i rad iz kancelarije

Za ovu poziciju tražimo osobu sa:

– Minimum 3 godine iskustva na poziciji fotografa

– Poželjno obrazovanje VII nivoa stručne spreme, iz oblasti fotografije

– Poznavanje modne i beauty fotografije

– Poznavanje fotografisanja proizvoda

– Odlično poznavanje rada u studijskim uslovima i principa rasvete, kao i napredno znanje retuširanja fotografija

– Napredno korišćenje Photoshopu i Lightroomu

– Inicijativom i voljom da napreduje i stiče nova saznanja

8. Web Shop Asistent e1608811112977 POSAO: Tražimo FOTOGRAFA   Priključi se WANNABE MAGAZINE timu!

Za više informacija o našim projektima poseti portfolio sajt našeg kreativnog studija www.wannabemedia.rs, kao i sajt magazina www.wannabemagazine.com i www.easylife.rs.

Ukoliko veruješ da imaš ono što je potrebno da se pridružiš našem mladom i dinamičnom timu, prijavi se na email adresu konkurs@wannabemagazine.com, sa naznakom pozicije “fotograf” za koju se prijavljuješ.

Pošalji nam svoj CV sa fotografijom, portfolio, kao i motivaciono pismo u kom ćeš navesti zašto želiš da radiš u WANNABE MAGAZINE-u. Samo kompletne prijave biće uzete u obzir, a kontaktiraćemo samo kandidate koji uđu u uži izbor.

Pročitao/la sam Obaveštenje o svojim pravima u vezi sa obradom podataka o ličnosti i pristajem da dam Saglasnost za obradu podataka o ličnosti.

Konkurs traje do 10. maja 2023. godine.

Comments