WANNABE MAGAZINE je najposećeniji fashion, beauty & lifestyle magazin u Srbiji. Tokom dvanaestogodišnjeg iskustva u razvoju online publishing brenda i kreiranju sadržaja u skladu sa digitalnim i marketinškim trendovima, nastao je i razvio se WANNABE Media digitalni kreativni studio specijalizovan za vizuelni nastup i komunikaciju na digitalnim kanalima modnih, beauty i lifestyle brendova. WANNABE Media studio je prepoznatljiv po inovativnim kreativnim konceptima i definisanim estetskim standardima, fleksibilnosti i brzoj egzekuciji visokog kvaliteta.

Usled širenja posla, tražimo komunikativne, odgovorne i motivisane kandidate, za poziciju:

SOCIAL MEDIA MANAGER

Tražimo analitične, kreativne i komunikativne osobe, koje vole i poznaju online marketing i društvene mreže, koje znaju važnost pravovremenih objava za klijente, a moderaciju komentara sprovode spretno i efikasno, i sve to sa maksimalnom dozom kreativnosti i vedrine. Ukoliko te, pored digitalnog marketinga, interesuju i moda, lepota, lifestyle i travel teme, ovo je pravi konkurs za tebe!

Ova pozicija podrazumeva:

– Vođenje stranica i oglašavanja za sajtove WANNABE MAGAZINE, easy life magazina, WMAN magazin (kreiranje plana, community management, osmišljavanje novih formata i ideja za svaku od stranica, učestvovanje u kreativnim procesima vezanim za sadržaj stranica i praćenje produkcije materijala za stranice, postavku oglasa na FB/IG i YT, kreiranje izveštaja)

– Full-time posao i rad iz kancelarije

posao SOCIAL MEDIA MANAGER 1440x1440px POSAO: Tražimo SOCIAL MEDIA MANAGERA   priključi se WANNABE MEDIA timu!

Pored kreativnosti, posvećenosti i odgovorne prirode, šta još očekujemo od tebe?

– Minimum 3 godine radnog iskustva na istoj ili sličnoj poziciji, poželjno u marketinškoj agenciji ili medijskoj kući

– Obrazovanje VII stepena stručne spreme, poželjno iz oblasti marketinga

– Da si aktivan korisnik socijalnih mreža i da revnosno pratiš trendove i promene u toj oblasti

– Odlično poznavanje i iskustvo sa Facebook/Instagram i Google oglašavanjem, poželjno minimum 3 godine radnog iskustva sa obe platforme

– Da odlično rukuješ MS Office paketom programa

– Da imaš napredno poznavanje engleskog jezika

– Da si uvek spreman/na da pomogneš kolegama i da si timski igrač

– Da si komunikativan/na i vedrog duha

Ukoliko veruješ da imaš ono što je potrebno da se pridružiš našem uspešnom i dinamičnom timu, prijavi se na email adresu konkurs@wannabemagazine.com, sa naznakom pozicije SOCIAL MEDIA MANAGER za koju se prijavljuješ.

Pošalji nam svoj CV sa fotografijom, portfolio, kao i motivaciono pismo u kom ćeš navesti zašto želiš da radite u WANNABE MAGAZINE-u. Samo kompletne prijave biće uzete u obzir, a kontaktiraćemo samo kandidate koji uđu u uži izbor.

Pročitao/la sam Obaveštenje o svojim pravima u vezi sa obradom podataka o ličnosti i pristajem da dam Saglasnost za obradu podataka o ličnosti.

Konkurs traje do 2. juna 2023. godine.

Comments