Povodom pokretanja novog premium lifestyle web magazina posvećenog sofisticiranoj, ženskoj ciljnoj grupi 35+, WANNABE Media digitalni kreativni studio traži novog člana tima:

SOCIAL MEDIA MANAGER

Tražimo analitične, kreativne i komunikativne osobe koje vole i poznaju online marketing i društvene mreže, koje znaju važnost pravovremenih objava za klijente, a moderaciju komentara sprovode spretno i efikasno, i sve to sa maksimalnom dozom kreativnosti i vedrine.

posao SOCIAL MEDIA MANAGER 1440x1440px POSAO: Tražimo SOCIAL MEDIA MANAGERA povodom pokretanja novog web magazina   priključi se WANNABE MEDIA timu!

Pored kreativnosti, posvećenosti i odgovorne prirode, šta još očekujemo od tebe?

– Minimum 2 godine radnog iskustva na istoj ili sličnoj poziciji, poželjno u marketinškoj agenciji

– Obrazovanje VII stepena stručne spreme, poželjno iz oblasti marketinga

– Da si aktivan korisnik socijalnih mreža i da revnosno pratiš trendove i promene u toj oblasti

– Odlično poznavanje i iskustvo sa Facebook/Instagram i Google oglašavanjem, poželjno dve godine radnog iskustva sa obe platforme

– Da odlično rukuješ MS Office paketom programa

– Da imaš napredno poznavanje engleskog jezika

– Da si uvek spreman/na da pomogneš kolegama i da si timski igrač

– Da si komunikativan/na i vedrog duha

Za više informacija o našim projektima poseti portfolio sajt našeg kreativnog studija www.wannabemedia.rs, kao i sajt magazina www.wannabemagazine.com.

Ukoliko veruješ da imaš ono što je potrebno da se pridružiš našem dinamičnom timu, prijavi se na email adresu konkurs@wannabemagazine.com, sa naznakom pozicije “social media manager za easy life” za koju se prijavljuješ.

Pošalji nam svoj CV sa fotografijom, kao i motivaciono pismo. Samo kompletne prijave biće uzete u obzir, a kontaktiraćemo samo kandidate koji uđu u uži izbor. Posao podrazumeva rad iz kancelarije.

Pročitao/la sam Obaveštenje o svojim pravima u vezi sa obradom podataka o ličnosti i pristajem da dam Saglasnost za obradu podataka o ličnosti.

Konkurs traje do 30. aprila 2022. godine.

 

Comments