Muževno, snažno i seksi. Mirisi inspirisani tipično muškim zadovoljstvima, konjakom i dobrim duvanom sasvim su drugačiji od citrusno-drvenastih nota kakve nosi svako.

Vi želite da mirišete drugačije.

Prva Poseban miris koji će oduševiti Njega

Konjak pored kamina

Posle zimskog dana provedenog na snegu, ulazite u dnevnu sobu gde vas dočekuje toplota vatre iz kamina, žamor ljudi koji sede u kožnim foteljama, ispijaju konjak i pričaju o svojim dnevnim doživljajima.

Frapin je čuveni francuski konjak, i parfemski brend inspirisan ritualima kreiranja i ispijanja dobrog konjaka. “Frapin Passion Boisee” miriše na citruse, drvo, kožu i rum.

Konjak Poseban miris koji će oduševiti Njega

Votka, po ruski

Maestralno komponovan miris vodi vas u rusku daču, pravo u provod sa votkom, šampanjcem, duvanom i ruskom neobuzdanom prirodom. Parfum d’Empire predstavlja vam malo remek-delo, “Ambre Russe”. “Ruska ambra” je miris strasti i provoda, vodi vas pravo u rusku daču, gde se ispija populistička votka i skup šampanjac, a u uglu neizbežni samovar širi miris čaja i cimeta, a na samom kraju, u bazi mirisa, otkrićete zavodljivu ambru, dim pravoslavnog tamjana i kontrastne note čizama i opasača ruskih oficira.

ambra Poseban miris koji će oduševiti Njega

Gorko, zeleno i opojno kao absint

Evo mirisa koji “priziva neodgovorno ponašanje i razne stupnjeve histerije”, kako kaže njegov tvorac. “Nasomatto Absint” je pravi mali otrov u maloj bočici parfemskog ekstrakta u neobičnom pakovanju sa drvenim poklopcem. Zemljano drvenast miris absinta, bilja i vetivera.

Absint Poseban miris koji će oduševiti Njega

Crni Avganistanac – zabranjeni porok

I kad smo već kod raznih poroka, evo jednog zabranjenog: “Black Afgano”.

Hašiš je inspiracija ovog parfema, koji je formula privremenog blaženstva, sa dubokom, drvenastom notom dima i tamjana, s prizvukom karamela, dima koji lebdi iznad glave pušača.

Avganistanac Poseban miris koji će oduševiti Njega

Gospodin veličanstveni

Evo parfema sa porukom: nema tog muškog koji ne želi da, makar povremeno, bude “Mr. Marvelous”.

Veličanstveni. Ne kao Sulejman, nego pre kao poznati stilista Christian Houttenbos koji je inspirisao “Byredo Mister Marvelous” miris. Ili kao tvorac mirisa, Ben Gorham (na slici).

Godpodin veličanstveni mirisaće na list mandarine, neroli, bambus, crnu ambru i beli kedar.

Veličanstveno.

Gospodin velicanstveni Poseban miris koji će oduševiti Njega

Ja sam muškarac

Baš tako se zove parfem brenda Etat Libre d’Orange, poznatog po svojim provokativnim i seksi parfemima. “Je suis un homme”  je moderna interpretacija mirisnih akorda tipičnih za muške kolonjske vode, nosi citrus i bergamot, drvo breze i konjak, oštar miris kožnih čizama… Energično i muževno. “Da je Napoleon živ, on bi nosio ovaj miris kada pođe u bitku…”, kažu tvorci “Je Suis Un Homme” parfema.

ja sam muskarac Poseban miris koji će oduševiti Njega

Ekskluzivne muške parfeme o kojima smo ovde pisali u Srbiji možete naći samo u parfimeriji Metropoliten. Evo kako je svoj “Ja sam muškarac” parfem ilustrovao provokativni brend Etat Libre d’Orange

Posledja Poseban miris koji će oduševiti Njega

Parfimerija Metropoliten, ugao Zmaja od Noćaja i Kralja Petra, Beograd. Jedinstven izbor ekskluzivnih parfema i kozmetike. www.metropoliten.rs 

Comments