Rečenicu “Nemam šta da obučem” devojke često izgovaraju. Međutim, nekada se zbog njihove brzopletosti desi da i ono što tek kupe ostane netaknuto. Pitali smo dame šta je to što su poslednje kupile, a da su se zbog toga pokajale. Evo njihovih odgovora:

Kupila sam sat koji mi uopšte nije bio potreban, jer ih imam oko četrdesetak. (Marina, 21 godina)

Kupila sam lak za nokte. Zamislila sam da za doček Nove godine imam lak sa šljokicama. Jedva sam ga našla i bio je skuplji od svih ostalih, ali to me nije zanimalo. Kada sam pred Novu godinu shvatila da je skuplji jer je crack, mislila sam da ću ubiti nekoga. Ko namerno kupuje lak koji izgleda neuredno? (Ivona, 22 godine)

Kupila sam plišani blejzer na sniženju koji se pocepao pre nego što sam imala priliku da ga “prošetam” van kuće. (Ivana, 18 godina)

Kupila sam veoma jeftine čizme koje su pukle čim sam ih prvi put obula. (Dejana, 29 godina)

Ja sam kupila predivan džemper, ali nisam imala živaca da ga probam u butiku. Nakon prvog pranja se toliko skupio da sam ga na kraju poklonila drugarici koja je duplo sitnija od mene. (Vesna, 26 godina)

Nedavno sam kupila novu torbu samo zato što je bila jeftina i mislila sam da ću je nositi stalno. Ipak, pre nekoliko dana sam je poklonila sestri, jer je na njoj već počela da se skuplja prašina. Novac je bačen na glupost, umesto da sam ga potrošila na nešto što mi zaista treba. (Marija, 23 godine)

Bele baletanke na sniženju koje su se pocepale brzinom svetlosti. Mogla sam da ih zamenim za neke druge, ali sam bila toliko besna da više nisam želela ni da provirim u tu radnju. (Jovana, 20 godina)

Prošle godine sam kupila jednu tuniku koja još uvek stoji netaknuta u mom ormaru. Kada sam je kupila mislila sam da je neću skidati, ali sam se prevarila u proceni. (Nataša, 22 godine)

Jeftinu peglu za kosu koju sam jednom koristila. Nakon tog “peglanja” sam morala da idem kod frizera koji je moju dugu kosu istog trena ošišao na kratko. (Ana, 19 godina)

Kupila sam drečavo roze pantalone, jer sam želela da malo promenim stil oblačenja. Nosim ih samo po kući, jer ne mogu da zamislim sebe kako u njima šetam gradom. Jednostavno, to nisam ja. (Danijela, 23 godine)


Sonja Josipović sebe smatra devojkom koja uživa u trenucima tišine koja joj uvek donese novu dozu inspiracije. Voli da piše i čita knjige, ali i da se druži sa ljudima od kojih može nešto novo da nauči. Osim sa rečima uživa i u igranju sa svojim zekom, koji joj često ne dozvoljava da neke svoje tekstove privede kraju. Voli svako godišnje doba, sve oblike umetnosti i sve vrste slatkiša (izuzev žele bombona). Autorka je bloga Svet obojen rečima.

Comments