Čast emancipovanim muškim izuzecima, koji su navikli da sarađuju sa ženama, da se oslanjaju na njihove procene i ne dovode u pitanje njihove odluke, osim na nivou rasprave o ciljevima i načinima, ali muškarci očekuju da vi koristite svoje žensko oružje i takođe, oni zaslužuju da im ispunite očekivanja.

Nemojte se maskirati za poslovni sastanak sa muškarcima. Računajte na to da vas neće shvatiti dovoljno ozbiljno, samo zato što ste žena. I onda komotno budite to što jeste – žena.

zenstvena poslovna zena 2 Poslovna ženstvena žena – iskoristite svoje prednosti

Možda se gnušate ideje da će vam neki projekat uspeti samo zato, jer tip koji odlučuje balavi nad vašom zadnjicom ili ne može da podigne pogled sa vašeg dekoltea, ali šta vas briga?

Hoćete da budete fer i da odložite žensko oružje u borbi na muškom bojnom polju? Zašto? Njima nije ni malo neprijatno što su muškarci i puni predrasuda o svojoj poslovnoj superiornosti koja se zasniva na posedovanju testisa.

Ili se loše osećate ako znate da niste postigle uspeh zbog svojih poslovnih veština, nego zato što ste slatki i šarmantni? Nedovoljno vredne? Hoćete da vam muškarac oda priznanje što ste uspešna poslovna žena?

Pa, to ćete uglavnom i dobiti. Reći će vam da ste carica, ili da ste za jednu ženu neverovatno poslovni i pouzdani. Ili tako nešto, sa akcentom na to da ste žena koja prolazi u muškom svetu i da oni to tolerišu, dokle god uspevate da vas ajkule ne pojedu.

Comments