5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Sretnici su oni koji su, otkako su se rodili, znali što u životu žele raditi i, naposljetku, to i rade. Ali, na svijetu postoje i oni malo manje sretni. Oni koji ne vole svoj posao.

Uvjereni smo kako se u današnje vrijeme ne gleda na to volimo li posao koji radimo, već kakav nam život taj posao može omogućiti.

Što je s onima koji naočigled izražavaju negodovanje zbog posla koji rade? Neki će reći kako mogu biti sretni što uopće i imaju posao. No, to ipak nije u potpunosti tako. Postoje oni koji su svjesni dobrobiti koju im njihov posao omogućuje, ali su svjesni i toga kako je buditi se svakoga ponedjeljka s grčem u želucu.

Slika 1.3 Poslovne pustolovine: Voleti svoj posao

Ako se prepoznajete u ovoj slici, tada nešto nije u redu

Je li vrijeme za promjenu svojeg profesionalnog životnog puta?

Život je prekratak za biti nesretan i nezadovoljan svojim poslom. Usudite se raditi ono što volite. Ukoliko se odlučite za promjenu profesionalnog životnog puta potrebni su: inspiracija, rad, trud i mrva sreće!

Slika 2.3 Poslovne pustolovine: Voleti svoj posao

Nije li ovako mnogo bolje?

Pročitajte nekoliko inspirativnih i istinitih priča!

Sofi Dal (Sophie Dahl) devedesetih je godina prošloga stoljeća bila manekenka. Bila je lijepa, ali punašna, te nije odgovarala standardima manekenstva. Ipak, to je nije spriječilo da ostvari zavidnu karijeru. Svidjela se svima jer je izgledala, kako ju je Tom Ford (Tom Ford) jednom prigodom opisao, kao da u životu ima svega previše: hrane, ljubavi i seksa. Uprkos slavi i novcu, manekenstvo joj nije donijelo ispunjenje, te je odlučila ispuniti svoju želju iz djetinjstva i postati spisateljica. Ljubav, odlučnost, svladavanje straha i želja donijeli su joj ispunjenje. Iza nje je nekoliko djela, od kojih je najuspješnije “Igranje s odraslima.”

Slika 3.2 Poslovne pustolovine: Voleti svoj posao

Sofi Dal

Tete koje kuhaju su Nina Hren i Tamara Domljanović. Arhitektica i poslovna žena odlučile su se upustiti u kulinarski posao i osmislile su ga pod nazivom “Tete kuhaju”. Naime, nisu obične kuharice – svoja su kulinarska umijeća preselila na četiri kotača i posjećuju raznorazne domjenke, proslave i slično, kuhajući im. Čak su nekoliko puta kuhale i za raznorazne reklame. Posao im cvjeta. Zašto ne bi kuhari i kuharice mogli podjednako uživati u svojemu poslu i biti u njemu izvrsni kao i doktori medicine?

Slika 45 Poslovne pustolovine: Voleti svoj posao

“Tete kuhaju”

Izvor fotografija: skipprichard.com, bonisblog.files.wordpress.com, imagebox.cz, pogledajto.com, bp.blogspot.com


Ela Vujanić osim što je studentica stručnog studija sestrinstva, ona je i kolumnistica i novinarka. To joj nije bilo dovoljno, pa se zajedno sa svojom najboljom prijateljicom upustila u avanturu nazvanu Modni ručak, u kojoj su iskazale sva svoja kulinarska umijeća. Mrsko joj je pitanje “Što je pisac želio reći?”. Zašto? Zato što joj se, kao što i sami vidite, uvijek činilo da je pisac želio reći više od jedne stvari ili možda niti sam nije točno znao što želi reći.

Editors choice