Volite li sneg?

Da li umete da uživate u svetlucanju sunca u iskricama na sveže napadalom snegu, u tom mekom, belom pokrivaču koji mami da se bacite na njega i napravite “sliku”?

unnamed13 Postanite snežna princeza

Probajte francusku kozmetiku inspirisanu alpskim snegom i čistim planinskim biljkama otpornim na hladnoću – Pure Altitude.

pripremanje prirodne kozmetike Postanite snežna princeza

U srcu francuskih Alpa nastao je spa koncept i linija proizvoda za negu kože sa izvorskom vodom iz dubine planina, visokom koncentracijom sastojaka iz planinskih biljaka. Kozmetika koja kožu urbane žene preobražava u jedru svežinu kakvu imate posle dana provedenog na snegu.

Pure Altitude je danas prestižni lanac spa utočišta za uživanje u nežnim mirisima i teksturama koje se tope na koži.

Ako odlučite da ovaj alpski brend probate ove zime, evo nekoliko proizvoda za predlog.

Spa Postanite snežna princeza

Krema za telo Comme la Niegebaš kao sneg, ova je krema posuta bisernim prahom koji će vašu kožu učiniti nenametljivo blistavom. Valerijana je u ovoj kremi sastojak koji će receptori na koži prepoznati kao poziv na opuštanje. Ona će se istopiti na telu i ostaviti mirisni, sedefasti trag. Malahit i rodokrozit su minerali koji će vratiti fini balans koži i sačuvati vlagu i vitalnost.

krema kao sneg Postanite snežna princeza

Pure Altitude Serum sa turmalinom – probajte ga i više nećete moći bez njega. Ne bez razloga, jedan od najprodavanijih proizvoda Fermes de Marie za lice, svetluca iskricama ovog minerala koji snažno ubrzava cirkulaciju i pročišćavanje kože, a čestice mice daju bisernu blistavost kakvu još niste upoznali.

Serum s turmalinom Postanite snežna princeza

Piling od žitarica sa pšeničnim klicama, pročistiće i najnežniju kožu bez iritacije. Ovas i ječam hidriraju kožu, kopriva čisti, prah bademove ljuske skida površinske nečistoće i naslage. Ukusno i delotvorno.

Maska od smrznutog cveća, kako vam to zvuči? Romantično? Izazovno?

Pure Altitude maska od smrznutog cveća sadrži slez, list borovnice, runolist, šipak, ulje lešnika i planinske biljke koje opstaju ispod snega.

Maska je hranljiva i toliko nežna da je ne morate skidati sa lica sve dok ono ne upije sve što želi. A dva do tri puta mesečno možete je ostaviti preko noći da dobro nahrani kožu.

maska i piling Postanite snežna princeza

Masaža toplom svećom je rezervisana za salon.

U Metropoliten salonu možete probati ovaj jedinstven tretman: balzamska sveća otapa fina prirodna ulja sa biljnim ekstraktima koji će vas svojim nežnim mirisima relaksirati, a topla ulja i opuštajuća masaža biće blagotvorna za kožu i duh. Pure Altitude masaža toplom svećom dostupna je samo u nekoliko prestižnih spa centara i u salonu Metropoliten u Beogradu.

salon Postanite snežna princeza

Runolist je zvezda i noseća biljka kolekcije Fermes de Marie zbog svojih mehanizama zaštite, koji biljci omogućavaju da odoli jakom UV zračenju i ekstremnoj hladnoći.

Runolist Postanite snežna princeza

Pure Altitude, kozmetiku sa čistih visina francuskih Alpa, odlikuju:

– prirodni aktivni sastojci

– originalna tekstura i iznenađujući mirisi

– visoka zaštita od štetnih uticaja okruženja

A možete je otkriti u parfimeriji Metropoliten.

Poslednja Postanite snežna princeza

Parfimerija Metropoliten, ugao Zmaja od Noćaja i Kralja Petra, Beograd. Jedinstven izbor ekskluzivnih parfema i kozmetike. www.metropoliten.rs 

Comments