Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/3

Mnoge poznate dame i svetske zvezde svojim izgledom i onim što obuku daju inspiraciju i ideje za kombinacije koje ponesu devojke i žene širom sveta. Nakon televizijskih i koncertnih scena, svetlosti reflektora i mnogobrojnih objektiva, i one odlaze svojim kućama i van svega toga, odnosno van svog posla, oblače se baš kao i svi drugi. Ležerno, komforno i većinom jednostavno. Baš zbog toga, došli smo na ideju da vam predstavimo neke od najpopularnijih svetskih devojaka, bar na Instagramu, i da vam pružimo inspiraciju za savršeni casual look koji možete postići garderobom koju sigurno imate godinama u svojim ormarima, jer ona nikada ne može da “izađe” iz mode.

Jedna od poznatih u ovoj grupi je i Bela Hadid, koja se na ulicu i nekim neformalnim prilikama pojavljuje u krajnje sportskim i veoma jednostavnim kombinacijama. Helanke, sa kratkom majicom ili duksom, patikama i sportskom torbom, nikada neće biti promašaj, ma koja godina ili trend bio, tako da je ovo veoma dobra kombinacije koju morate probate ukoliko do sada niste.

Ovakve kombinacije uvek oduševljavaju. Stari model farmerki sa dubokim strukom, bela majica i bomber jakna, koja je trenutni hit, veoma su dobri za dnevne kombinacije koje su efektivne i praktične. Pored toga, “tatin” oversize džemper možete iskoristiti u kombinaciji sa džinsom, nebitno da li su pantalone ili šorts u pitanju i izgledaćete veoma dobro.

Editors choice